2777
2789
عنوان

برام دعا گرفتن

430 بازدید | 64 پست

حدود 7سال پیش که نوجوان بودم با کسی در ارتباط بودم و چون کینه داشت از خودم و خانوادم آبروم رو برد و یه روز همون اوایل گفت اگه میخوای خانوادت راضی به ازدواجمون بشن دعا بگیرم بهشون بده بخورن همون سال تمام کادوهاشو انداختم دور نکنه دعا گرفته برام امشب بعد هفت سال یادش افتادم یعنی برای رفع شرش دعای علقمه بخونم چیکار کنم اخه چرا باید یادش بیفتم امشب... 

گفته بودی که چرا خوب به پایان نرسید؟! راستش زور منه خسته به طوفان نرسید... ⭐

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من دیروز تاپیک چه کسی برات جادو زده ؛ گیرنده ی جادو کیه ؛ دستور انتفام : دارم ولی ناقصه تکمیل شد تگت ...

مرسییییی😍😍

زیارت ضریح امام رضا باطل سحره ( تو گوگل و اینستا هست " ضریحی که باطل سحر است 

مسجد جمکران نماززمخصوص امتموزمان عج ؛ توسل به امام زمان عج به عنوان یک امام زنده ؛ و شاید زیارت حضرت‌ معصومه س ( به جای حضرت فاطمه س‌ ) 

غسل باطل سحر ( تو گکگل هست غسل س توحید ) 

زیارت ضریح امام رضا باطل سحره ( تو گوگل و اینستا هست " ضریحی که باطل سحر است مسجد جمکران نماززمخصوص ...

راستش دوماه سوره بقره هم گوش کردم خیلی زندگیم بهم ریخته الانم بعد هفت سال یادش افتادم که چقدر اون اقا کینه داشت کاش میشد بفهمم واقعا دعا برام گرفته یا نه 

و حرز امام جواد ع ( حرز کبیر امام جواد ع داشته باشی ؛؛؛ حرز صغیر رو هم هرررکز بخونی روزی یکبار کافیه 

تاپیکشو دارم فکر کنم‌ فروردین ۱۴۰۳ ایجاد کردم 

این حرز ( بعد از پاکسازی استفاده بشه { مثلاً بعد زیارت یک امام معصوم ؛ یا چله های باطلی خانگی ؛ یا مراجعه پیش دعانویس_باطل سحر حرفه ای قرآنی }

این ۲ حرز جلوگیری میکنه از سحر جدید ؛ تمدید سحر قدیمی یا قبلی ؛ چشم زخم ؛ نفرین ؛ و ۸۰ تا خاصیت دیگه هم  داره