2777
2789

هیچ وقت اینقدر کینه نفرت از کسی نداشتم تاحدی که دلم بخاد مرگش ببینم با چشام 

اینقدر خواهرم عذابمون داده تو زندگی زندگی رو زهرمارمون کرده با ابرومون بازی کرده روحیمون داغون و له کرده که هرلحظه هرثانیه از خدا میخام نباشه 

کل خانوادمون میگن پس این کی میمیره ما راحت شیم از دست گوه کاریاش خیلی خیلی عقده ایی هس خونمون کرده تو شیشه خود به خود بدون هیچی میپره به همه ارامش میگیره ازمون 

هرکس هرجور بخواد زندگی میکنه

آبرو حرف یه مشت آدم فضوله

اونم آدمه حق داره اونجور که میخواد زندگی کنه. چرا باید به خاطر حرف مردم زندگی کنه.

نکنید این کارو. اصلا فاسد هر شب با یکی میخوابه به بقیه چه

آدم حسابشون نکنین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چند سالشه؟ مجرده؟ مگه چیکار میکنه؟

خبرمرگش ۳۳سالشه بچه هم نیست 

همه کارایی که از یه ادم بدجنس و بدذات برمیاد این انجام میده یعنی بعضی وقتا من میگم این شیطانه که رفته تو جلد انسان 

قیافشم مثل شیطانه بقران بس که بده تو قیافشم تاثیر گذاشته

حتما خیلی وحشیه

...🤡🎀                                                                               اَللَّـهُ لَا إِلَـٰهَ إِلَّا هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّومُ ۚ لَا تَأْخُذُهُ سِنَةٌ وَلَا نَوْمٌ ۚ لَّهُ مَا فِي السَّمَاوَاتِ وَمَا فِي الْأَرْ‌ضِ ۗ مَن ذَا الَّذِي يَشْفَعُ عِندَهُ إِلَّا بِإِذْنِهِ ۚ يَعْلَمُ مَا بَيْنَ أَيْدِيهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ ۖ وَلَا يُحِيطُونَ بِشَيْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلَّا بِمَا شَاءَ ۚ وَسِعَ كُرْ‌سِيُّهُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْ‌ضَ ۖ وَلَا يَئُودُهُ حِفْظُهُمَا ۚ وَهُوَ الْعَلِيُّ الْعَظِيمُ🦋

حتما خیلی وحشیه

از وحشی هم رد کرده 

یهو حمله میکنه مو میکشه جیغ بلند میرنه فحش رکیک بلند بلند میده ک همسایه کلا میشنون 

بخدا بارها شده با سر پایین از کوچه خیابون رد شدم بس ک ابرومون برده فقط خدا ازش نگذره ایشالله اه هممون بگیرتش 

خبرمرگش ۳۳سالشه بچه هم نیست همه کارایی که از یه ادم بدجنس و بدذات برمیاد این انجام میده یعنی بعضی وق ...

چی بگم برید از یه روانشناس بپرسید کمکتون میکنه

گفت:مرا به یاد می آوری؟گفتم:از یادنرفته بودی که دوباره به یاد بیایی❤️🩹

از وحشی هم رد کرده یهو حمله میکنه مو میکشه جیغ بلند میرنه فحش رکیک بلند بلند میده ک همسایه کلا میشنو ...

چن سالشهه؟؟؟ چرا خانوادت ادبش نمیکنه

...🤡🎀                                                                               اَللَّـهُ لَا إِلَـٰهَ إِلَّا هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّومُ ۚ لَا تَأْخُذُهُ سِنَةٌ وَلَا نَوْمٌ ۚ لَّهُ مَا فِي السَّمَاوَاتِ وَمَا فِي الْأَرْ‌ضِ ۗ مَن ذَا الَّذِي يَشْفَعُ عِندَهُ إِلَّا بِإِذْنِهِ ۚ يَعْلَمُ مَا بَيْنَ أَيْدِيهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ ۖ وَلَا يُحِيطُونَ بِشَيْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلَّا بِمَا شَاءَ ۚ وَسِعَ كُرْ‌سِيُّهُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْ‌ضَ ۖ وَلَا يَئُودُهُ حِفْظُهُمَا ۚ وَهُوَ الْعَلِيُّ الْعَظِيمُ🦋

هرکس هرجور بخواد زندگی میکنهآبرو حرف یه مشت آدم فضولهاونم آدمه حق داره اونجور که میخواد زندگی کنه. چ ...

فکر میکنی تو تو شرایط من نیستی واقعا خواهرم خیلی فحشای رکیک میده اونم با جیغ و فریاد و صدای بلند 

لجبازع

کلا کارش اینه ارامش بگیرع از همه