2777
2789

خودم شوهرم بیکار شده از عید تازه پیک موتوری شده جدیدا تصادف کرده کتفش شکست جراحی شد

الانم همش غر میزنه ک کمرم شکست رو موتورم صورتم سوخته

۶ماهه شوهرم نیست رفته ک نمیاد

۲ماه خونه تخلیه کردم بدم اجاره مستاحر نیست

۲ماه با دوتا بچه اواره خونه داداشمم

۲نفر پولمو خوردن پس نمیدن

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یا چشم خوردید یا کسی ازتون ناراضیه یا چیزای دیگه که الان یادم نیست این دوتارو مطمعن باشید که مشکلی ن ...

بخدا از قبل عید زندگیم کنفیکون شده

نمیدونی چیکار کنم این دو مورد میگی رفع بشه؟

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

بخدا از قبل عید زندگیم کنفیکون شدهنمیدونی چیکار کنم این دو مورد میگی رفع بشه؟

اگر کسی  ازدستتون  ناراحته یا ازلحاظ مالی حق کسی رو ضایع کردید حتماباید رفعش کنید 

لایک نکنید .توروخدا 
خودم طلسم شدیم داریم یکی یکی با سختی میمیریم باید ترک گناه کامل کنم کامل تا به خدا نزدیک تر بشم کمکم ...

میای استغفار ۲ماهه امام صادق رو شروع کنیم؟

انجام بدی خوبه شما که طلسم نیستی میتونی ازش کمک بگیری اما من باید ترک کامل گناه کنم حجاب .نماز .اخلا ...

از کجا میدونی طلسیمی