2777
2789

یه گردنبند خریدم خیلی پشیمون شدم میگفتم کاشکی به جاش یه گوشواره و آویز ونکلیف می‌گرفتم همین پریروز گرفتمش به مغازه هم گفتم اگر میشه عوضش کنه(بدون کم کردن قیمت) ولی نمیکنه گفت اصلا تعویض نداریم و این قانونها😭😭😭😭

دلم ز هرچه به غیر از تو بود خالی مانددر این سرا تو بمان ای که ماندگار تویی                                                  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

طلا؟؟؟؟

اره متاسفانه 🫠😭💔

یه عالمه پول خوده اجرته 

بعد زیادم راضی نیستم 🫠💔

خوبه....پشیمان نشو... تو هم فکر کنم مثل منی.... منم هیچ موقع از خریدام لذت نمیبرم تا چند وقت میگم این زشته.... بعد از اون که کسی ببینه وازش تعریف کنه باز ازش خوشم میاد... خیلی دلم میخواد این اخلاقم رو ترک کنم چون بهش فکر میکنم وحرص میخورم اذیت میشم😐😑

روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱..در حال تلاش برای رسیده هدف💖🌱🌄🏃‍♀️💙✨🦋🌌👑.. میشه یه صلوات بفرستین 🥺🧡

مبارکت باشه😘

دوسش ندارم 🫠💔

همش تو فکرم کاشکی به جاش یه گوشواره میخی ونکلیف می‌گرفتم و اویزشو 

خانمه طلا فروش اینو پیشنهاد داد منم اون موقع بدم نیومد ازش گفتم خوبه 

بعدش فکر کردم گفتم کاشکی همون ونکلیف برمیداشتم. 

هیچی ندارم باهاش ست کنم. 

گردنبندت خوشگله 

طلا که تعویض نداره 

باید بفروشی 

دوباره بخری 

این وسط چند میلیون هم ضرر کنی  

دفعه بعد گوشواره و اویزی که میخوای بخر 

اگر برای همه چیز اینطوری برو روانشناس ، نشانه های وسواس فکری

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ
خوبه....پشیمان نشو... تو هم فکر کنم مثل منی.... منم هیچ موقع از خریدام لذت نمیبرم تا چند وقت میگم ای ...

من بعد از یه عالمه گشتن اینو گرفتم و ازش پشیمانم 😭💔 

من قبلا هم سابقه داشته پشیمون بشم دو روز بعدش رفتم و طلا فروشه عوضش کرده 

ولی این یکی طلا فروشی ای که رفتم می‌گفت اصلا طلا تعویض ندارد ، با اینکه اصلا استفاده اش نکردم. فقط دو روز گذشته ازش و تعطیلی بود وگرنه روز بعدش میرفتم.