گفت برو اهدایی میترسم بگم آخه شوهرم سالمه و خسته شد از این همه دکتر حالا نمیدونم چی بهش بگم مردم خسته ام کردن بس که حرف شنیدم مادرمم نمیتونم بگم هر روز جنگ داریم خیلی خدای مهربان صدا کردم تنها هم هستم تو شهر غریب بدون یه نفر دوست خواهر هم ندارم
۱۴۰۲/۵/۱۳.......☘️☘️☘️ای انکه دوست دارمت اما ندارمت 😔🥀 برسینه میفشارمت، اما ندارمت😔🥀 ای آسمان من که سراسر ستاره ای 😔🥀 تا صبح میشمارمت، اما ندارمت😔🥀 در عالم خیال خودم چون چراغ اشک 😔🥀 بر دیده میگذارمت، اما ندارمت😔🥀 میخواهم ای درخت بهشتی، درخت جان 😔🥀 در باغ دل بکارمت، اما ندارمت😔🥀 میخواهم ای شکفته ترین مثل چتر گل 😔🥀 بر سر نگاه دارمت، اما ندارمت 😔🥀
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
الان سرمو بستم تو تاریکی نشستم به حسین قسم الانم مادرم داره پیام میده چرا بچه نداری اگر بگم که واویلا میشه مادرم فقط سرکوفت و سرزنش و هر ثانیه تو بحث بهم بگه نازا مادرم عصبیه