2777
2789
یک دوست دارم، پزشک متخصص خیلی خیلی اراده و پشتکار بالایی داشته و داره. خودم هم اگه واقعا به چیزی یا ...

بنظرت دلیل اراده داشتن چیه؟علاقه؟

خواهر عزیز جان شوهرت لایک نکن دیگه اه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودم 😁😁 هزار تا کار و مدرک و فعالیت دارم و انجام میدم ، خودمم نمیدونم تهش از زندگی چی میخوام🤣

چرا اینقد ارادت بالاست؟چی باعث میشه ارادت ضعیف نشه؟

چرا

با دوتا بچه تو مساجری و وضع افتضاح درسشو خوند خیلی سختی کشید تا خودشو ب بقیه برسونه الانم خدارو شکر هم ی خانوم تحصیل کردست هم اوضاع مالیه خوبی داره ،فقط ی بدی داره که همیشه در حال مقایسه کردن خودش با دیگرانه

چرا اینقد ارادت بالاست؟چی باعث میشه ارادت ضعیف نشه؟

از سر اجبار و مجبور بودنه عزیزم ، شرایط زندگی ادم که نرمال و عادی نباشه هی میخوای به یه ریسمونی چیزی چنگ بندازی که خودت رو نجات بدی ، منم دلم میخواد که راحت یه جا بشینم و کار نکنم ، به سرما و گرما و شلوغی کلاس اموزشی واسه گرفتن مدرک و ارتقا حرفه نرم

ولی راحتی و شرایط عادی برام پیش نمیاد متاسفانه

بعد همه فکر میکنن من چه ادم پر تلاش و با اراده ای هستم در صورتی که فقط مجبورم ، اگه هیچ کاری انجام ندم شرایط زندگیم منو له میکنه 

تو نمیدانی که من در زندگی خویش چه لحظاتی را پشت سر گذاشته ام پس مرا قضاوت نکن که اگر قضاوتم کنی من ۱۰ برابر قضاوتت میکنم ول کُنت هم نمیشم 😝😝😝😝

بنظرت دلیل اراده داشتن چیه؟علاقه؟

فقط علاقه نیست. اراده قوی هم مثل خصوصیات دیگه هم ژنتیکی هست و هم محیط درش نقش داره. و همینطور به افکار و گفتگوهای درونی و روشی که ما یک موضوع را برای خودمون آنالیز می کنیم

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
از سر اجبار و مجبور بودنه عزیزم ، شرایط زندگی ادم که نرمال و عادی نباشه هی میخوای به یه ریسمونی چیزی ...

یعنی اراده ای که داری از سختی کشیدنته؟

موفق باشی عزیزم ♥️

منم سختی کشیدم ولی خیلی بی ارادم راهنماییم میکنی؟