2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای هرکسی فرق داره واقعا بنظرم سلامتی جسمی و روحی خودمون و عزیزانمون و داشتن رفاه تو زندگی خوشبختیه 

آتشی برکش و برخیز ز خاکستر خویش✨️    اگه جواب ریپلایتو ندادم ینی ارزش خوندن و جواب دادن نداشتی

سلامتی و اینکه یه خونه شده ۵۰ متری و پولی داشته باشم تمکم

آخه آدم هرچقدرم که پول داشته باشه بازم بیشترشو میخواد. من هیشکی رو ندیدم راضی باشه. سلامتی هم که اگه داریمش همش یادمون میره که هست و دلیل خوشحالی نیست. پس خوشبختی چیه؟!

خب خوشحالی که همیشگی نیست. پس نمیشه خوشبختی رو برای همیشه خواست که.

درست میگی

بیشتر یه تعریف نسبی به نظرم

فردی که بیماره خوشبخت رو در سلامتی میبینه

فردی که فقر بهش فشار اورده پول خیلی زیاد رو خوشبختی میبینه

و...

منظورم اینه تعریف دقیقی نداره هر کی به واسطه شرایط خودش این موضوع رو معنا میکنه

آخه آدم هرچقدرم که پول داشته باشه بازم بیشترشو میخواد. من هیشکی رو ندیدم راضی باشه. سلامتی هم که اگه ...

من الان بزرگترین ارزوم خونه اس راست میگی ۵۰ متر و داشته باشم بعدش میگم کوچیکه چرا ۲۰۰ متری نه🤣🤣