2777
2789

خودم صندلستان بیشتر زنونه داره 

کیف افسای 

نیکا بوتیک 

باسلام ک خودتون میشناسید

ترب و دیجی کالا اونم میشناسید 

حالا شما بگید 

من دنبال صندل مردانه ارزان هستم 

الیس الله ب کاف عبده   خداوند برای بندگانش کافیست،  درخواست دوستی ندید شرمنده نمی‌پذیریم   متأهل ومتعهد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانومیبرای محصولات پوستی

ی کاربر گف محصولاتش تاریخ گذشته بوده خریده

الیس الله ب کاف عبده   خداوند برای بندگانش کافیست،  درخواست دوستی ندید شرمنده نمی‌پذیریم   متأهل ومتعهد

الان دیگه سایت غیر معتبر اصلا نیست نماد اعتماد چک‌کنید بعد خرید کنید

ولی بعضی ها کلاه بردارند حتی نماد اعتماد دارن

منم پارسال از صندلستان یه صندل قیمت مناسب. گرفتم کل دوتا تابستونم پوشیدمش آخ هم نگفتپیج علیرضا خزایی ...

ولی هرچی ب شماره تماسی که تو سایت گذاشتن زنگ میزنی جوابگو نیستند

منم پارسال از صندلستان یه صندل قیمت مناسب. گرفتم کل دوتا تابستونم پوشیدمش آخ هم نگفتپیج علیرضا خزایی ...

صندل مردانه سراغ ندارید گلم