2777
2789
عنوان

كسي برس برقي داره راهنمايي كنه

39 بازدید | 10 پست

راستش من خودم از اون صورتي ها دارم ولي چون خيلي ازش گذشته و اينا يكي جديد گفتم بگيرم و اينكه ميگن اونايي جديد اومده دست ميزني برساش داغ نيست يعني نميسوزي و اينكه مي خواستم بپرسم كسي داشته از اين جديدا راضيه واقعا لخت ميكنه؟ و نكته مهم تر اينكه ميگن هم خشك  ميكنه هم صاف واقعيت داره؟ يعني ديگه نمي خواد با سشوار اول خشك كنم؟ چه ماركي داريد كه راضي بوديد؟

نه کامل خشک میکنه نه مثل اتو صاف

کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نمیدونم من فقط یادمه یکی داداشم داشت چند سال پیش از بس تو مو های فرفریش کشید صاف بشه منفجر شد یعنی ق ...

واي راس ميگي؟ منم از اون قديمي هاش يكي دارم . و اينكه موي فر قشنگه براي هر انساني هر جوري هست هر چي قشنگه من چون همسرم صاف دوست داره ميگيرم اين فرفري ها رو صاف ميكنم گاهي🥺

از اين جديدا كه ميگن چند كاره هست هم همين طور؟ ممنونم بازم

نمیدونم مال من تک کارست 

کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍
سلام ببخشید اومدم تاپیکت من موهام کراتین کردم نارنجی شده چیکار کنم بنظرت

سلام عزیزم خواهش می کنم تجربشو دارم . باید یکم فاصله باشه دکلره وکراتین ( بعضی هم بوتاکس مثلا میکنن یا کراتین بعدش ولی مواد ضد زردی داخلش میریزن) 

میتونی شامپو بنفش ( یا شامپو ضد زردی هم اسم دیگشه بگیری رفتی حمام طبق دستورش استفاده کنی) ( یادت نره حتما حتمافری سولفات باشه حالاکه کراتین کردی )

یه سری هاش خودش بنفشه خیلی و کلا دستکش استفاده کن ) یسریش هم خیلی بنفش نمیکنه پوست دست رو مثلا . باز از داروخانه راهنمایی بگیر ولی خیلی چیز خوبیه زردی رو میگیره .منم دعا کن .