2777
2789

بله اتفاقا من خودم منکر این نمیشم اما الان یه ادمایی رو میبینم که خودشون اینطوری نیستن و هی استوری و پست میزارن که شوهر میخام نظامی باشه فلان باشه نماز خون باشه یار امام حسین باشه

اتفاقا خیلی خوشحالم از این بابت که جامعه داره میره این سمتی ولی مثلا پسره کلی خالکوبی و تتو داره با کلی دختر رابطه داره یهو دختر افتاب مهتاب ندیده میخاد

این حرف راجب دخترای عزیز هم صدق میکنه

اصلا نمیخام جبهه بگیرم و یا بی احترامی کنم اما قضیش چیه؟🥲

حرصم میگیره این پسرا همه کاری میکنن بعد میگن ما دختر افتاب مهتاب ندیده میخایم ما یاری میخایم که حسینی باشه فلان باشه در صورتی که فقط همینو یاد گرفتن رفتار و عملشون اصلا حسینی نیست 

پسرا شاید، ولی دخترا هیچ وقت کیس متفاوت از خودشون نمیخوان!

یه مرد که پولدار میشه، احساس می کنه به زنان بیشتری نیاز داره؛ اما... یه زن که پولدار میشه، احساس می کنه به هیچ مردی نیاز نداره‌...!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا ندیدم همچین چرتی ترند باشه

ترندای ایرانیم که صرفا ی فیلمه عین نوحه هایی که دیجیا میزنن و کسی در واقعیت براش مهم نیست فقط چون ی تعداد ویو میگیره و میدونن ویو به چه سمتیه

من به شخصه نه یار حسینی میخوام نه پسر افتاب مهتاب ندیده

اطرافمم همینه

.