2777
2789

چندساله پشت کنکورم

هر روز می‌پرسید نتایج نیومد

امروز به دروغ گفتم خوبه 

گفت چند شدی چی قبول میشی جواب درست حسابی ندادم 

نمیدونم چطوری بهش بگم بازم قبول نشدم

روم نمیشه 

خدا خودت کمکم کن💔💔

ترازت چند بود؟

بنظرم دیگه پشت نمون سال ب سال بدتر میشه

برو هرچی قبول میشی

کاربری دست چند نفره به خدا کمبود شماره بود ؛ هر فردم شعور اینو داره که تو تاپیکای مخصوص به سنش شرکت کنه❤️دهان شما خروجی افکار شماست وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیرد مواظب ویترین شعورتان باشید،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۵هزاردرس هم‌نمیخوندمفقط سال اول خوندمفک نمیکنم چیزی قبول شم

زیست فناوری و شیمی محض و میکروبیولوژی قبول میشی

و رشته های دیگه دانشگاه پیام نور برو

کاربری دست چند نفره به خدا کمبود شماره بود ؛ هر فردم شعور اینو داره که تو تاپیکای مخصوص به سنش شرکت کنه❤️دهان شما خروجی افکار شماست وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیرد مواظب ویترین شعورتان باشید،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد!
اینا چی هستن؟شرایط مالی ندارم بخوام اصلا هزینه کنمباید حتما دولتی باشم

رشته هایی هستن که قبول میشی ، دولتین

خوب چرا مامانتو اذیت میکنی؟یا درس بخونیا اگه نمیخونی بهش بگو نمیخوای دانشگاه بری نکلیفش معلوم بشه

هم شرمنده خودم شدم هم اون

ولی من میخوام درس بخونم

ولی میدونم دیر شده کسی دیگه حرفمو باور نمیکنه بهم اعتماد نمیکنه

نمیدونم چه کار کنم