2777
2789
عنوان

میخواستم یه حرف دلی بگم به کنکوری ها 🩷✨️

| مشاهده متن کامل بحث + 206 بازدید | 44 پست
من کسی رو دیدم که ۴ صبح بلند میشد تا ۱۰ شب هم درس میخوند..... نمونه دولتی بود...... کلاس کنکور هم می ...

درسته😥

منم تلاش کردنم در همین حد بوده بیش از این دیگه نتونستم چیکار باید میکردم؟😥

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درسته😥منم تلاش کردنم در همین حد بوده بیش از این دیگه نتونستم چیکار باید میکردم؟😥

توان هرکی متفاوته

هدف این دنیال فقط داشتن حال دل خوب ، درستکار بودن ، و توشه ای برای آخرت هست

پزشکی و مهندسی و فلان خیلی ام عالیه ولی هیچکدوم هدف اصلی نیستن :)

هرکی باید بتونه و میتونه به اون ۳ تا برسه..... ولی در مسیر های متفاوت

ببینین ما ی کارایی می‌کنیم که تلاشمونو بکنیمپدر مادر منم هرسال برام خرج کردن ،خصوصا علی الخصوص توی ا ...

افرین عزیزممممممم

کاشکی همه درک کنن که هدف فقط و فقط درستکار بودن و حال خوب و آخرت تو این دنیا مهمه همین و بس

حالا هرکی به یه راهی به اون حال خوب و.... میرسه🩷✨️

منم تجربی6500میای نبازیم و ایندمونو خراب نکنیم و دوباره بخونیم؟

اگه میخوای و فکر میکنی کمک کننده هست من میتونم کنارت باشم و هر شب چک کنمت نه به عنوان مشاور..... به عنوان همراه ..... 

چون درکی از شرایط الان ندارن کارشون فقط قضاوت 😥این حرف برام خیلی سنگینه که میگن( نمیشه تلاش کنی و ن ...

متاسمانی هرکی از طرف خودش حرف میزنه.....

پدرمادر ها هم حق دارن بالاخره گرونی و .....

ولی هیچی از آرامش روان بیشتر مهم نیست

و باید بدونن بیشترین کسس که ناراحته الان خود اون بچه هست :)

اگه میخوای و فکر میکنی کمک کننده هست من میتونم کنارت باشم و هر شب چک کنمت نه به عنوان مشاور..... به ...

مرسی گلم من فردا مشورت کنم با چند نفر

انشالله استارت میزنم  

شما هم میخوای دوباره کنکور  بدی؟ 

عاشق بستنی زعفرونــــی😎

مرسی گلم من فردا مشورت کنم با چند نفرانشالله استارت میزنم شما هم میخوای دوباره کنکور بدی؟

نه عزیزدلم ، برای خودت گفتم......

من ترازم تیرم ۹۸۰۰ شده ، چرا دوباره کنکور بدم😂🩷

نه عزیزدلم ، برای خودت گفتم......من ترازم تیرم ۹۸۰۰ شده ، چرا دوباره کنکور بدم😂🩷

نه منظورم اینه با چند نفر درباره کنکورم و پشت موندنم تصمیم بگیرم اشتباه متوجه شدی😁😂

افرینننن😍

سال اولت بود؟ 

عاشق بستنی زعفرونــــی😎