2777
2789
عنوان

میخواستم یه حرف دلی بگم به کنکوری ها 🩷✨️

| مشاهده متن کامل بحث + 205 بازدید | 44 پست
گاهی باید تشر زد به همین بچه های سربه هوا پدرومادری که مستاجرن هرسال هرسال ترس زیاد شدن کرایه ازاینو ...

عزیزم واسه اونایی که تلاش کردن و نشد چی میگی؟

شما شرایطو می‌فهمید که اینطوری میگید؟

همه اونایی که نتونستن همه شون سر به هوا نبودن😔

مواظب حرفایی که می‌زنید باشید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم تجربی6500میای نبازیم و ایندمونو خراب نکنیم و دوباره بخونیم؟

من احتمالا میرم روان بخونم 

با کلی مشاور حرف زدم همه شون گفتن روحیه ات اینو نمیتونه تحمل کنه که دوباره پشت بمونی

ولی تو بخون🥺بخون که پزشک آینده بشی

درجواب اون پدرومادری که خرج کردن وبچه هاشون نخوندن هم همینو میگین ؟ امروز روز مرگ اون پدرومادرهاست . ...

چقدر راحت جای دانش آموز ها حرف میزنین

نخوندن؟ اینقدر راحت؟

آرامش روان و آسایش شون فدای همه ی اینا :)

موفق باشین خانم

امیدوارم طرز فکرتون عوض بشه🩷🙏

چقدر راحت جای دانش آموز ها حرف میزنیننخوندن؟ اینقدر راحت؟آرامش روان و آسایش شون فدای همه ی اینا :)مو ...

چون درکی از شرایط الان ندارن کارشون فقط قضاوت 😥

این حرف برام خیلی سنگینه که میگن( نمیشه تلاش کنی و نتیحه نبینی😔

ازعصر پیش خواهرشوهرم‌هستم آمده بودم خیر سرم آب وهوام عوض شه هی گریه میکنه پسرش افتضاح شده کنکورش بدب ...

آینده همه در کنکور نیست.....

آرزو روز های عالی تری رو دارم براشون🙏🩷

امیدوارم همیشه موفق و پیروز باشید

کاشکی نگرانی ها فقط درباره کنکور باشه نه هزار تا مشکل دیگه:)

من حتی فرهنگیانم میخواستم نشد😔😔دعوت نشدمهر چی میخواستم نشد😔

فرهنگیان ساده نیست عزیزم نگران نباش و غصه نخور

ببین هدفت چیه؟ اگه همینه واقعا و از ته دلت میخوایش دوباره کنکور بده اگه نه....

گاهی باید تشر زد به همین بچه های سربه هوا پدرومادری که مستاجرن هرسال هرسال ترس زیاد شدن کرایه ازاینو ...

شما واقعا میدونید که نخونده؟

شاید سخته خب شاید توانش رو نداره مگه همه مثل هم ان؟

کسی که خونده شب و روزش رو گذاشته و نشده با این حرفاتون دلش رو نشکونید

کسی که نخونده و دیدید ک نخونده بحثش جداست.  چیزی ک میخواد رو انجام بدید میخواد بره کار آزاد خب هزینه می‌کردید برای اون ، نباید همه مجبور بشم به دادن کنکور خب معلومه نتیجه اش هم بد میشه

چون درکی از شرایط الان ندارن کارشون فقط قضاوت 😥این حرف برام خیلی سنگینه که میگن( نمیشه تلاش کنی و ن ...

من کسی رو دیدم که ۴ صبح بلند میشد تا ۱۰ شب هم درس میخوند..... نمونه دولتی بود...... کلاس کنکور هم میرفت..... آزمون میداد همه کار می‌کرد درس رو دوست داشت و واقعا میخوند به چشم میدیدم که داره میخونه حتی چشماش هم ضعیف شد پای کنکور ولی تهش یه رشته تو دانشگاه ازاد آورد

تو به این آدم چی میگی؟ نخونده؟ تلاش نکرده؟ خنگه؟

دلم میسوزه واقعا برای این افراد نگاه میکنم نمیدونم کجای کار رو اشتباه کرده فقط میدونم همین که حال دلش خوبه و تلاش کرده برای آینده اش کافیه

حتما صلاحش بوده این حالت

همیشه قرار نیست تلاش کردن نتیجه بده :)