2777
2789

سلام بچه ها 

امیدوارم شب ارومی داشته باشین🩷✨️

امیدوارم حال دلتون خوب باشه و نتیجه دلخواهتون رو گرفته باشین

امسال هرچی که بود چه بد چه خوب مثل بقیه سال های زندگیتون میگذره مثل چشم به هم زدن مثل همین ۱۸ سال...... :)

هیچکی نمیدونه تا کی زنده است ۵۰ سال دیگه،  ۲۰ سال دیگه ۱ روز دیگه :)

اگه خوب دادین ک موفق باشین اگه نه دنیا به آخر نرسیده دوباره کنکور بده یا بدون کنکور برو یا برو هنری یاد بگیر یا هرچی........

وقتی به این فکر کنی که هدف دنیا نه پزشکی بوده نه فرهنگیان نه چیز دیگه خیلی ذهنتون اروم میشه

۱۰۰ سال دیگه که همه مون رفتیم...... نه پزشکی میمونه براتون نه چیزی.... فقط یاد خوبتون تو این دنیا و توشه ای که امیدوارم پر بار باشه برای اخرتتون میمونه✨️🩷

امیدوارم این کنکور باعث توقفتون نشه باعث غصه تون نشه ، امیدوارم همه جا چه با دانشگاه رفتن چه با نرفتن موفق باشین ، همیشه بخندین🌱💚

تو تاپیک های من همیشه براتون جا هست

حرفی بود بگید باهم حلش کنیم🧡✨️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

درجواب اون پدرومادری که خرج کردن وبچه هاشون نخوندن هم همینو میگین ؟ امروز روز مرگ اون پدرومادرهاست ..راحت میگی فدای سرتون که نشد 

مگه میشه تلاش کنی ونتیجه نبینی .

اوناکه نتیجه نگرفتن نخوندن 

با حرف آخرت به شدت موافقم 

امیدوارم هر جوری شده موفق باشیم

چون موفقیت ماها توی مسیرای مختلفه 

منم دلم میخواد بگم امیدوارم هممون هرجایی و هر مدلی که هستیم حال دلمون خوب باشه

اونی که خواستشه قبول بشه خب خوشحاله،اونی که خواسته و نشده ناراحته ،ولی اگه خدا کمک کنه اونم بالاخره تهش خوشحال میشه ک‌این از همه مهم تره💕

امروز روز تولدم بود خدا بدترین نتیجه رو بهم دادبدترین روز عمرمچیکار کنم هعی

تولدت مبارک باشه عزیزدلمممم🩷🩷🩷🩷

با کلی آرزوی خوب

امیدوارم هرچی به صلاحه اتفاق بیوفته برات

ناراحتم نباش امشب باید کلی ذوق و کیف کنیییی تولدته هاااا دختر

هرچی خواستی بهم بگو🩷

درجواب اون پدرومادری که خرج کردن وبچه هاشون نخوندن هم همینو میگین ؟ امروز روز مرگ اون پدرومادرهاست . ...

ببینین ما ی کارایی می‌کنیم که تلاشمونو بکنیم

پدر مادر منم هرسال برام خرج کردن ،خصوصا علی الخصوص توی این مورد به شدت زیاد،لباس نمیپوشیدن،شاید از خوردن یا خیلی چیزا گاهی میزدن تا برام فراهم کنن،پول کتابارو،پول ثبت نام توی این آزمونا و...

الان که من بنا به دلایلی ب نتیجه نرسیدم ،خودم دارم خودمو ملامت میکنم

ولی اونا که خرج من کردن ب حد من ناراحت نیستم

میفهمم ،واقعا مسئلع ی مهمه

اما واقع بینانه‌اش اینه که یه سریا قبول میشن 

یه سریام ن

و تاپیک ایشون جهت دلداری و هدایت دیگران به سمت درسته

تا همه بتونن خودشونو پیدا کنن،همه خوشحال باشن،ناامید نشن،غصه میخوریم،ی روز،دوروز،سه روز ،ی مدت طولانی اصن

بعدش چی؟!دست روی دست کم نمیزاریم،باید از یک جایی شروع کنیم ،یا ن؟!

گاهی باید تشر زد به همین بچه های سربه هوا 

پدرومادری که مستاجرن هرسال هرسال ترس زیاد شدن کرایه ازاینور تامین بهترین کلاس برای آینده بچه ای که نخوادمثل اینا بشه ازاینور  

اهمیت ندادن بچه ازاینور 

بیاید اگه دلداریه تواین شب پدرومادراودلداری بدین 

شب سختیه براشون