2777
2789

بخدا بی پولی خیلی سخته ،ادم جونش به لبش میرسه و تا ۲۶ که یارانه بریزن ‌ و تا زمانی که حقوقم رو بریزن هزار تومن هم پول ندارم و دارم دیوونه میشم فکر کن یه عمر بخوای با بدبختی و نداری بسازی و بسوزی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقاااا 

خیلیا میگن عشق مهم تره زندگی کنی میتونی همه چیو بسازی ولی واقعا پول مهم ترین چیزه 

کسی که تو ۱۵/۱۶ سالگی دوسش داشتی و دیگه نیست به احتمال زیاد تو ۲۵ سالگیت هیچ اهمیتی نداره!  اون امتحان ریاضی که تو دبیرستان کلی معدلتو میاره پایین، وقتی داری لیسانس میگیری هیچ اهمیتی نداره! مشکلاتی که امروز باهاشون مواجه میشی با اینکه الان به نظرت آخر دنیا میان ولی ۱ سال دیگه هیچ اهمیتی نداره :) همه چی درست میشه نگران نباش 

اون عکس خودته؟ب قیافت نمیخوره بی پولو فقیر باشی😂

مگر می شود دنیا را پاره کرد و از تویش خوشبختی درآورد؟همین است که هست...🖤🩶🤍مردم فوری یک خودکشی را تراژیک می‌دانند، ولی ده‌ها سال درد و رنج روحی غیرقابل تحمل را که منجر به خودکشی شده در نظر نمی‌گیرند.

فقیر نیستم ،خقوقم رو هنوز وقتش نشده برام بریزن و یارانه هم گویا ۲۶ قراره بریزن 😂😂

اخه یجور گفتی فقیر و بی پول،وگرنه حداقل 600تا700دادی. و ناخن باز ترمیم کنی 300تا400دیگه بایدبدی،یارانه چقده؟؟

مگر می شود دنیا را پاره کرد و از تویش خوشبختی درآورد؟همین است که هست...🖤🩶🤍مردم فوری یک خودکشی را تراژیک می‌دانند، ولی ده‌ها سال درد و رنج روحی غیرقابل تحمل را که منجر به خودکشی شده در نظر نمی‌گیرند.

زندگی بدون پول چه ارزشی. داره

این بستگی داره ب شیوه تفکر و نگرش هر شخص ب زندگی

ب شخصه یک آدم فقیر ولی با عرضه و بااخلاق رو ترجیح میدم ب یک شخص پولدار که فاقد نکات مثبت اخلاقیه

عزیزِ روزهای رفته تو کجایی؟🖤🥀