بخدا بی پولی خیلی سخته ،ادم جونش به لبش میرسه و تا ۲۶ که یارانه بریزن و تا زمانی که حقوقم رو بریزن هزار تومن هم پول ندارم و دارم دیوونه میشم فکر کن یه عمر بخوای با بدبختی و نداری بسازی و بسوزی
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
فقیر نیستم ،خقوقم رو هنوز وقتش نشده برام بریزن و یارانه هم گویا ۲۶ قراره بریزن 😂😂
انگشتای زیبات لک داره؟یا نور افتاده؟
برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
و اون خونواده های احمقی که دوست دارن دخترشونو بدن به پسرای ندار مثل خونواده گاو من
خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏
دقیقاااا خیلیا میگن عشق مهم تره زندگی کنی میتونی همه چیو بسازی ولی واقعا پول مهم ترین چیزه
خب خودتون پول دربیارین،چرا منتظرین یه پولدار سرراهتون سبز بشه
برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔