2777
2789
عنوان

طلا بخرم یا فیلر بزنم😂😬

329 بازدید | 29 پست

بچها من یکم پول دستمه

نمیدونم فیلر بزنم گونه و چونه رو ترمیم کنم یا برم طلا بخرم🥴🥴

خودمم خوشگلما ولی تغییر میخام

از طرفی واقعن گیر کردم سکه پارسیان بگیرم یا چی🫠🥴

همه گفتن نَ ولی من کردم😎✌🏻

به هیچ عمنوان سکه پارسیان نگیر فقط و فقط و فقط طلا ضدجعل بخربعدا دعام میکنیحتی شده فیلر بزن ولی سکه ...

من سکه پارسیان گرقتم شد ۱ گرم رفتم تعویض جاش طلا گرفتم

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پن خودم سکه پارسیان خریدم ماهی ۲۵۰ سوت بعد ک ۱ گرم شد رقتم تعویض جاش طلا گرفتم

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹
به هیچ عمنوان سکه پارسیان نگیر فقط و فقط و فقط طلا ضدجعل بخربعدا دعام میکنیحتی شده فیلر بزن ولی سکه ...

چرا 

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی 

چرا واقعا سکه پارسیان نخره من برا پس انداز پسرم همیشه سکه پارسیان میخرم 

اشتباه کردم یعنی؟ 

عزیزم چرا سکه پارسیان نگیره؟ من یه مقدار پول داشتم همشو سکه پارسیان خریدم یعنی خوب نیست

من سکه پارسیان گرقتم شد ۱ گرم رفتم تعویض جاش طلا گرفتم

اره توهمون تاپیک جامع میریت هزینه ها من دیدم خیلی خانما پارسیان خریده بودن سود کردن .

راستی وراتاپیکش ترکیده یا برای من نمیاره.

تواین چندسال هیچوقت حوصله نداشتم برم ببینم راجع به چیه 😅 

الان دوروزه دارم میخونم ترکید😐

اره توهمون تاپیک جامع میریت هزینه ها من دیدم خیلی خانما پارسیان خریده بودن سود کردن .راستی وراتاپیکش ...

ن نترکیده من حتی برا سود بیشتر نصف خرید خوراکی از اکالا میکنم چون نصف قیمت ارسال رایگان درماه ۳ بار تخفیف ۱۰۰ تومنی میده مثلا تن ماهی ۱۰۰ تومنی با۷۰ تومن ۶۰ تومن‌تهیه میشه خیلی خوبه

یا با تارا خرید میکنم وام میده تا سقف ۱۰ میلیون الان من نصب کردم ۵۰۰ تومن خرید کردم اب میوه شیر کاکائو اینا قستی پرداخت میکنی حتی باشم شارژ گرفتم