2777
2789

بچه های منو خیلی خیلی بیشتر از باباشون دوست دارن 

با اینکه من شده دعواشونم کردم خیلی زیاد 

بشدت وابسته ی من هستن و با من راحتن 

باباشون گیرهای الکی میده عطسه میکنن گیر میده به نوع غذا خوردنشون گیر میده موهاشون یه ذره بهم بریزه گیر میده حرف بزنن گیر میده کلا از همه چیایراد میگیره 

حالا وقتایی که من و شوهرم با هم سرسنگین باشیم دیگه شوهرم با بچه ها هم حرف نمیزنه یه کلمه حتی 

بعدا شاکی میشه میگه اینا فقط سمت تو هستن! 

دیشب پسرم رفت بهش گفت بابا تو اتاق میخوای بخوابی؟؟؟اونم سرش داد زد که به خودم مربوطه هرجا دلم بخواد میخوابم!پسرمم اومد نشست گریه کرد 

شما باشین این پدر رو دوست دارین واقعا؟!

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰

من خودم بابام رو بیشتر دوست دارم هر چند مستقیم نمیگم😁🤭

مواظب حرف زدنتون باشید من با کسی کاری ندارم تا زمانی که کاری به کارم نداشته باشید. 🤞🏻                           «عضو رسمی بتمن های سایت»💖🎀         https://daigo.ir/secret/21646061130🦄                                🙃 لینک چت🙃

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منو

حتی اگه به زبون بگن بابا

ولی روحی و جسمی بهم وابسته اند و بدون من نمیتونن

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

بچم منو بیشتر دوست داره 

دست در دست تو دادیم و جهان شکل گرفت،حرکت کرد زمین بعد زمان شکل گرفت ،مژه ات تیر کجی بود برای پرتاب،چون که ابروی تو خم گشت کمان شکل گرفت ،همه انگار که ناخواسته لبخند زدند ،نامت آن لحظه که در بین دهان شکل گرفت،حفره ای بود پر از خون وسط سینه من ،مهرت افتاد به قلبم ضربان شکل گرفت ،تا که سلمان وسط ظهر پس از نام نبی ،اشهد ان علی گفت اذان شکل گرفت😍😍برای حاجت روا شدنم یه صلوات میفرستی 

قطعاً من را دوست دارند چون پدر ندارند 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍

باباشون رو دوست دارن

سعی می کنم توی این دو راهی قرارشون ندم

خیلی چیزها رو ندیدم خیلی چیزها رو نشنیدم خیلی صبوری کردم تا من و پدرشون رو یه نفر ببینن و یه طرف واینستن

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

منوحتی اگه به زبون بگن باباولی روحی و جسمی بهم وابسته اند و بدون من نمیتونن

خدا حفظتون کنه واسه هم 

برا منم همینه به زبون میگن دوتاتونو دوست داریم ولی کامل معلومه منو بیشتر دوست دارن 

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰
بابات بیشتر محبت میکنه ؟چرا بیشتر دوسش داری؟!

بابام کلا هوامو بیشتر داره بهم استرس وارد نمیکنه سرکوفت نمیزنه مامانم هم خوبه اما نه به خوبی بابام 

مواظب حرف زدنتون باشید من با کسی کاری ندارم تا زمانی که کاری به کارم نداشته باشید. 🤞🏻                           «عضو رسمی بتمن های سایت»💖🎀         https://daigo.ir/secret/21646061130🦄                                🙃 لینک چت🙃

من خودم هردو دوست دارم 

ولی بابام همیشه بغلم میکنه با زبون میگه دوستت دارم و حتی موقع پریودی برام دمنوش میزاره😂🫢

من نکنم نظر به کس جز رخ دلربای تو♥🌛 (یه دختر ۱۹ ساله با یه دختر خوشگل کوچولو:)

خدا حفظتون کنه واسه هم ❤️

متشکرم عزیزم ❤️✨

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍