یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خود اونی هم که از راه حروم پول درمیاره دومی رو انتخاب میکنه🤣
😂😂😂 اره به خدا
نمونه ش رو تو فامیلمون داریم میگه کشورای اروپایی اصلا به درد نمیخورن تو ایران راحت تر میشه پول در اورد . بعد همین ادم همزمان شیش تا شغل داره هم تو کار ساخت و سازه هم چند تا رستوران داره هم نمایشگاه ماشین داره ، هم یه سری محصول از چین وارد میکنه . میگه تو کشورای اروپایی نمیشه اینقدر راحت هر کس هر کاری دلش خواست بکنه ، اونجا هیچ فقیری وجود نداره ولی هیچ کس هم مثل پولدارای تو ایران پولدار نیست .
اگه پدر داماد کمک کنه واسه اجاره خونه یا خونه بده بهشون اره متوسطه
ولی اگه پسر معلم یا کارمند ثبت احوال و نیروی انتظامی با حقوق خودش و بدون پشتوانه ی پدر مادرش زن بگیره ، از الان باید حداقل تا پونزده سال کار کنه و هیچی نخوره تا فقط بتونه یه عروسیه کوچیک در حد صد نفر مهمون و یه سرویس طلای کوچولو و یه خونه هفتاد هشتاد متری رهن کنه و یه پراید مدل ۸۰ بخره 😑