2777
2789
عنوان

با کودوم ادم حاضرید ازدواج کنید

312 بازدید | 29 پست

۱‌_پولدار از راه حرام و پولشویی و غیراخلاقی 

۲_بی پول و متوسط از راه کار حلال و اخلاقی

تعداد رای : 43
نظرسنجی
پولدار از راه حرام و پولشویی و غیراخلاقی
10
23%
بی پول و متوسط با کار حلال و زحمتکش و اخلاقی
33
76%

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خود اونی هم که از راه حروم پول درمیاره دومی رو انتخاب میکنه🤣

😂😂😂 اره  به خدا 

نمونه ‌ش رو تو فامیلمون داریم میگه کشورای اروپایی اصلا به درد نمیخورن تو ایران راحت تر میشه پول در اورد . بعد همین ادم همزمان شیش تا شغل داره هم تو کار ساخت و سازه هم چند تا رستوران داره هم نمایشگاه ماشین داره ، هم یه سری محصول از چین وارد میکنه . میگه تو کشورای اروپایی نمیشه اینقدر راحت هر کس هر کاری دلش خواست بکنه ، اونجا هیچ فقیری وجود نداره ولی هیچ کس هم مثل پولدارای تو ایران پولدار نیست .

مثلا ی معلم ، نیرو انتظامی ، کارمند ثبت احوال و... اینا جزو اوناین ک میگم متوسطن

اگه پدر داماد کمک کنه واسه اجاره خونه یا خونه بده بهشون اره متوسطه 

ولی اگه پسر معلم یا کارمند ثبت احوال و نیروی انتظامی با حقوق خودش و بدون پشتوانه ی پدر مادرش زن بگیره ، از الان باید حداقل تا پونزده سال کار کنه و هیچی نخوره تا فقط بتونه یه عروسیه کوچیک در حد صد نفر مهمون و یه سرویس طلای کوچولو و یه خونه هفتاد هشتاد متری رهن کنه و یه پراید مدل ۸۰ بخره 😑

هیچ کدوم آخه با دومی هم زندگی سخته اولی که کلا هیچی

دومی با حمایت پدر خوبه .

مثلا باباعه یه خونه بده و پسره یه ماشین بخره و با حقوق پونزده بیست  تومن فقط خرج خورد و خوراک بده و دیگه اجاره خونه ندن

پولدار با راه حلال

اینکه خیلی خوبه مثل پزشک ، نخبه ها و برنامه نویس های حرفه ای

کسی که چهل سال پیش یا بیست  سال پیش کسب و کار زده .

چون الان دیگه با بی برقی و تورم دویست درصدی نمیشه با کار تولید و کسب و کار شخصی پولدار شد مگر اینکه احتکار کنی که این کار هم غیراخلاقیه