2777
2789
عنوان

نتایج کنکور اومد من جیغغغغغغ😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 4398 بازدید | 105 پست
ممنونم که جواب دادی عزیزمان شاءالله همیشه موفق باشی 🌷🌹

مرسی عزیزم🥰🤍 توهم همینطور

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشالله به سلامتی بر وفق مراد

مرسی گلم🥰 منم برای تو همین رو می‌خوام 🤍

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت

نه گلم نیومده، الان که تراز رو دادن استرس گرفتم🥺 آخه با پارسال خیلی فرق داره، با هرکس حرف زدن تراز ...

رشتت تجربیه واقعا تراز خوب و قابل قبولی آوردی 

رتبه هارو گفتن تگم کن بیام شیرینی بدم

رشتت تجربیه واقعا تراز خوب و قابل قبولی آوردی رتبه هارو گفتن تگم کن بیام شیرینی بدم

عزیزمی🥺😍 همین که با شرکتت توی تاپیک در خوشحالیم شریک شدی بزرگترین شیرینیه🥰 ولی چشم انداز خبرت میکنم

مرسیییییی عشقمممم🥺 هنوز نتایج نیومده ولی آره طبق اون چیزی که بچه های پارسال گفتن میارم رشته ای که م ...

آخی مبااارکه واسه منم دعا کن 😍😍😍😍😍

فقط 36 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

راجب من میخوای بدونی 👈😎من ی کنکوریم امسال میخوام حق خودمو بگیرم با امید ب خدا و تلاش خودم 😍دوتا آرزو بزرگ توی دلمه ک میخوام هرچی زودتر بهشون برسم و برم سراغ آرزوهای بعدیم 🤩الان ک داری امضامو میخونی میشه برام آیت الکرسی بخونی ک ب دانشگاه مورد علاقم برسم❓❓👀تیکرمم بارداااااری نیست هدف روز کنکوره🌱

آخی مبااارکه واسه منم دعا کن 😍😍😍😍😍

امید وارم موفق باشی🥰خدا توی این مسیر پر دست انداز زندگی یاور هممون باشه✨ برات ایت الکرسی خوندم عشقم

امید وارم موفق باشی🥰خدا توی این مسیر پر دست انداز زندگی یاور هممون باشه✨ برات ایت الکرسی خوندم عشقم

قربونت بشم عزیزدلم

فقط 36 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

راجب من میخوای بدونی 👈😎من ی کنکوریم امسال میخوام حق خودمو بگیرم با امید ب خدا و تلاش خودم 😍دوتا آرزو بزرگ توی دلمه ک میخوام هرچی زودتر بهشون برسم و برم سراغ آرزوهای بعدیم 🤩الان ک داری امضامو میخونی میشه برام آیت الکرسی بخونی ک ب دانشگاه مورد علاقم برسم❓❓👀تیکرمم بارداااااری نیست هدف روز کنکوره🌱