2777
2789
عنوان

نتایج کنکور اومد من جیغغغغغغ😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 4409 بازدید | 105 پست
خب ؟ ترازت چند

هفت هزار شدم گلم😁قبل تر گفتم به بقیه ی کاربرها

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مبارکااااااااااا باااااااااااااشههههههههههه چند شد ترازت ؟ هدفت چی بود ک رسیدی بهش ؟؟

مرسیییییی عشقمممم🥺 هنوز نتایج نیومده ولی آره طبق اون چیزی که بچه های پارسال گفتن میارم رشته ای که می‌خوام رو ، هفت هزار شدم

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت

بچه ها سایتی هست که معدل و تراز را بدهیم رتبه بهمون بدهد؟؟؟

من گشتم سایت خوبی پیدا نکردم

میشه اگه قبول شدی کتاب‌هات رو به من بفروشی خیلی دنبال کتابم….

قولشون رو به یه نفر دیگه دادم گلم😢 اگر توی دیوار بزنی قطعا پیدا میکنی، من خودم چنتا از کتابامو از دیوار گرفتم، بوی نویی میدادن رسماً 

خوبه مبارکه 🥹🥹رتبه ها نیومده هنوز ؟

نه گلم نیومده، الان که تراز رو دادن استرس گرفتم🥺 آخه با پارسال خیلی فرق داره، با هرکس حرف زدن تراز کنکور اردیبهشتش نسبت به درصداش از پارسال کمتر بود

۷ هزار؟ خوشحالی؟

یس😁

میدونی، خیلی بستگی داره برای چه رشته ای چقدر خوندی، همون اندازه ای دارم برداشت میکنم که کاشتم واسه همین خوشحالم🥰 آخه محصول اندازه ی تلاشمه

عزیزمممم ترازامون مثل هم انسانی ایییی؟

نه عشقم😁 ولی روانشناسی میخوام، آرزوی دیرینه😍

رشته‌ت چیه؟ چی میخوای بری. با همین تراز میری؟

تجربی عشقم، روانشناسی میخوام، فقط امید وارم دانشگاه شهر خودمون دربیام وگرنه آره هرجا در اومدم میرم

میشه ترازت رو بصورت دقیق بگی ؟ و درصدات ؟

بله بله، من دقیقا ۷۱۵۴ شدم با درصد های زیر

زمین شناسی ۴۵.۱۸

زیست ۳۱.۱۲

ریاضی ۱۳.۳۴

فیزیک ۲۰

شیمی ۵.۷۲