2777
2789
عنوان

دختر وسواسیییی

108 بازدید | 26 پست

اخهههههه چراااااا

من دست خودم نیستتت خیلی وسواس دارم شدیددد حالا نه در اون حد ولی حداقل مسافرتی جایی میرم با کسی حتمااا باید روکش بالشت خودم ملافه خودم قبلشم قشنگگگ پاکسازی میکنم مکانو

هیچکسسسس هم نمیزارم با دست و پا بره تو جام هرکی ام غذا درست میکنه کباب سیخ میزنه یا هر کوفت دیگه خوووو اول دستشو بشورههههههه چرا شما اینطورینننن!؟؟؟؟

تا این حد کثیف!؟ بعد به من میگن وسواسی اینا واقعا وسواس نیس اونطوری نمیشه زندگی کرده کههههه

اگه خواستی منو بشناسی از خودم بپرس،به بقیه ریدم کینه دارن ازم🗿🌪 همیشه در زندگی پویا باشید،پویاهاخییلی خوبننن😌✨❤️

منم وسواسی بودم ولی بعدا دیدم خیلیا دارن اونطوری زندگی میکنن و از منم سلامت ترن پس دلیلی نداره انقد حساس باشم 🤷🏻‍♀️یه بار با دوستام رفتیم سفر یه جا مث مسافر خونه بود بعد دیدم حوله هاشونو در آوردن گذاشتن روی فرش😐😐💔 از اون روز کرک و پرم هنوز در نیومده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه وسواس نیست همه همینجورن

نه والا من هرکیو دیدم تو عمرم بیخیال بیخیالللل

اگه خواستی منو بشناسی از خودم بپرس،به بقیه ریدم کینه دارن ازم🗿🌪 همیشه در زندگی پویا باشید،پویاهاخییلی خوبننن😌✨❤️

منم وسواسی بودم ولی بعدا دیدم خیلیا دارن اونطوری زندگی میکنن و از منم سلامت ترن پس دلیلی نداره انقد ...

😐 یا ابلفض

من نمیتونم کنار بیام واقعا حالم بهم میخوره اونطوری

😐 یا ابلفضمن نمیتونم کنار بیام واقعا حالم بهم میخوره اونطوری

اصن حسم بهشون عوض شد🙁ولی دیدم اگر اینطوری وسواس بمونم خودم اذیت میشم الان دیگه مث قبل نیستم خیلی بهتر شدم نه مثل اونا😁هرگز مث اونا بیخیال نیستم ولی دیگه وسواس ندارم

دقیقا سوال من اینه شماها میرید هتل در چه حد به دلتون میشینه که تو هتل برید حموم و رو تخت بخوابید

ببین هتل فرق داره مجهزه استریزست بهداشتیه هم تخت و چوب لباسی و سرویس بهداشتی و حمومش تمیزه بازم بستگی داره چند ستاره باشه

که اگه کم ستاره ام باشه یا نمیرم یا با خودم کل وسایل بهداشتیمو میبرم

و اول اونجارو تمیز میکنم بعد کارامو میرسم

اصن حسم بهشون عوض شد🙁ولی دیدم اگر اینطوری وسواس بمونم خودم اذیت میشم الان دیگه مث قبل نیستم خیلی به ...

من در اون حد نیستممم ولی حداقل چیزای عادی که باید رعایت شه

والا منم این‌جوری ام همسرم همیشه میگه هم وسواسی هم حساس هم بد غذا

منم دقیقاااا وسواسی و حساس و بد غذا ولی خداوکیلی اونجوری که بقیه میگن وسواسی نیستم

چیزایی که برای تو عادیه برای خیلیا سختگیریه

نمیدونم واقعا ولی هرطوری فکر میکنم اینا چیزای عادی هستن که بایدددد رعایت بشه

منم دقیقاااا وسواسی و حساس و بد غذا ولی خداوکیلی اونجوری که بقیه میگن وسواسی نیستم

من خودم قبول دارم وسواسم انقدر با خونه زندگی ور میرم بقیه ب حرف میان

عشق فقط یک کلام امام رضا علیه السلام ❤️

نمیدونم واقعا ولی هرطوری فکر میکنم اینا چیزای عادی هستن که بایدددد رعایت بشه

بنظرم تا وقتی توجیه بیاری بهتر نمیشی اول باید قبول کنی سختگیری

نمیگم همه چیز رو نادیده بگیری ولی بعضی چیزا واقعا به لحاظ علمی هم مشکل نداره مثلا کباب قراره تو دمای بالا بپزه و تو اون دما میکروبی زنده نمیمونه که بخوای رو تمیزی دستشون حساس باشی