2777
2789
عنوان

دختر وسواسیییی

| مشاهده متن کامل بحث + 108 بازدید | 26 پست
بنظرم تا وقتی توجیه بیاری بهتر نمیشی اول باید قبول کنی سختگیرینمیگم همه چیز رو نادیده بگیری ولی بعضی ...

خب طرف شاید دستش تو شلوارش بوده😐😐

یا معلوم نیست زیر ناخوناش تمیز بوده یانه

اگه خواستی منو بشناسی از خودم بپرس،به بقیه ریدم کینه دارن ازم🗿🌪 همیشه در زندگی پویا باشید،پویاهاخییلی خوبننن😌✨❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

🤣🤣🤣خب حالا جناییش نکن

والا بخدا ادم خبر نداره چی داره میخوره کههه😂😂😂💔

اگه خواستی منو بشناسی از خودم بپرس،به بقیه ریدم کینه دارن ازم🗿🌪 همیشه در زندگی پویا باشید،پویاهاخییلی خوبننن😌✨❤️

😁بخور بره سخت نگیر

یا خدااا😂😂💔

یا خدااا😂😂💔

والا دنیا دو روزه

یه چیزی بهت بگم؟ کلا وقتی میبینی یه چیزی بیش از حد ذهنتو درگیر کرده در حالی که اولویت زندگیت نیست بدون که داری بیمارگونه رفتار میکنی سعی کن ذهنتو مدیریت کنی

والا دنیا دو روزهیه چیزی بهت بگم؟ کلا وقتی میبینی یه چیزی بیش از حد ذهنتو درگیر کرده در حالی که اولو ...

واییییییی

فکر کن یه حشره از رومن رد شه شیش بار سکته میکنم

این قابل تحمل نیستتتت

🤣🤣🤣بهش فکر نکن خب

واییی

خب نباید اتفاق بیوفتههه

سعی میکنم جلوشو بگیرم

😂مگه دست من و توئه که میگی نباید؟

قابل تحمل نیست براممممم😂😂💔