زیبای_نی_نی_سایتم مدیر استارتر عضویت: 1401/10/11 تعداد پست: 1896 عنوان زبون تلخ و نیش دار 263 بازدید | 28 پست من زبونم تلخه و نیش دار غیر حق حرف نمیزنمولی چون زبونم تند و تلخه حرفم میزنم اخرش مقصر منم خودم باید برم معذرت بخوامادما هر بلایی دوسته باشن سرم میارن ، هر جورم دلشون بخواد برخورد میکنن ولی اخرشم مقصر منم هر تصمیمی میخوای بگیری بگیر ولی یا با تموم وجود پاش بمون یا کاملا بیخیال شو، دو دل بودن آدمو نابود میکنه 🥲 1404/05/24 | 17:46 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mandana83 عضویت: 1403/11/09 تعداد پست: 12995 رزق شماست دیدن تاپیک آخرم💚اومدم روضه امام حسین اسم هاتون بگید اسم میبرم به نیت حاجت رواییتون💚فقط توی تاپیکم اسم هاتون بگید دوستان عزیزم
mahishh عضویت: 1403/06/31 تعداد پست: 249 تو میتونی حرفت رو صراحتا بزنی ولی تلخ نباشه فقط باید تمرین کنی
زیبای_نی_نی_سایتم مدیر استارتر عضویت: 1401/10/11 تعداد پست: 1896 میفهمم باید بنویسی لحنت رو که خوبی هاش بمونه یعنی چیکار کنم هر تصمیمی میخوای بگیری بگیر ولی یا با تموم وجود پاش بمون یا کاملا بیخیال شو، دو دل بودن آدمو نابود میکنه 🥲
یا_فاطمه_الزهرا_س عضویت: 1404/02/31 تعداد پست: 3565 یعنی چیکار کنم یعنی هر روز با خودت روی کاغذ حرف بزن با همون لحن تندت. خجالت نکش هر نوعی میخوای صحبت کن
زیبای_نی_نی_سایتم مدیر استارتر عضویت: 1401/10/11 تعداد پست: 1896 تو میتونی حرفت رو صراحتا بزنی ولی تلخ نباشه فقط باید تمرین کنی چطوری ؟من اصلا بد دهن نیستم حای یه دونه فحشم نمیدم ولی همه میگن خیلی رک و راستی و زبونت تلخه و نیش داره هر تصمیمی میخوای بگیری بگیر ولی یا با تموم وجود پاش بمون یا کاملا بیخیال شو، دو دل بودن آدمو نابود میکنه 🥲
یا_فاطمه_الزهرا_س عضویت: 1404/02/31 تعداد پست: 3565 چطوری ؟من اصلا بد دهن نیستم حای یه دونه فحشم نمیدم ولی همه میگن خیلی رک و راستی و زبونت تلخه و نیش د ... وای قشنگ میفهمم منم قبلا خیلی مشکل داشتم😭
زیبای_نی_نی_سایتم مدیر استارتر عضویت: 1401/10/11 تعداد پست: 1896 وای قشنگ میفهمم منم قبلا خیلی مشکل داشتم😭 وای تو رو خدا کمکم کن چیکار کنم هر تصمیمی میخوای بگیری بگیر ولی یا با تموم وجود پاش بمون یا کاملا بیخیال شو، دو دل بودن آدمو نابود میکنه 🥲
فرشته_عزراییل عضویت: 1404/03/09 تعداد پست: 6809 دیگه باید تلخ حرف نزنی نآشـنـاس🧚♀️ goftino.com/c/L7sybT
پرنیان٬ عضویت: 1397/02/11 تعداد پست: 4698 کم گوی وگزیده گوی چون در قبل از حرف زدن حرفتو مزه مزه کن و اگه قراره کسی رو برنجونی یا به ضررت تموم بشه ،قورتش بده مامانجونم همیشه میگفت حرف نزده طلاست ،اگه زدی بلاست 😄
mahishh عضویت: 1403/06/31 تعداد پست: 249 چطوری ؟من اصلا بد دهن نیستم حای یه دونه فحشم نمیدم ولی همه میگن خیلی رک و راستی و زبونت تلخه و نیش د ... یه نمونه میگی؟ که یه چیزی گفتی بعدش گفتن زبونت تلخه
همونی_که_خیلی_نایسه، عضویت: 1402/08/06 تعداد پست: 15060 منم همینم کم کم لحنمو محترمانه کردم ولی حرفام همونه که ادما نتونن ایراد بگیرنالبته انقدر گفتن یه مدت یه ادم تو سری خوری شده بودم که همه رو سرم مینشستن جملاتت همون باشه ولی لحنتو خیرخواهانه و محترمانه کن گویا واقعا سختی ها فانی اند و سرسختان باقی💫🧚♂️