2777
2789
عنوان

زبون تلخ و نیش دار

| مشاهده متن کامل بحث + 264 بازدید | 28 پست

ببخشید اما منم از آدمایی که زبونشون تنده و به قول خودشون رکن خوشم نمیاد یکی هست تو فامیل ما همینطوره میگن فلانی تو دلش هیچی نیست سرزبونشه رکه 

ولی آدما از دل ما خبر ندارن دل ما رو نمیبینن که بدونن توش چیزی هست یا نه اونا حرفای تند و تلخ مارو میشنون 

منکه هرگز اون فامیلمون رو نمیبخشم و امیدوارم همون‌طور که وعده داده شده مارها و عقربها از خجالت زبونش دربیان

بازم ببخشید شما رو نمیدونم اما اونو مطمئنم قصدش خیرخواهی نیست

اگه قرصاتون خوردین یه کامنت بذاریم

یه نمونه میگی؟ که یه چیزی گفتی بعدش گفتن زبونت تلخه

حیف پیامام حذف کردم وگرنه خودشو میفرستم 

.

.

مثلا با مامانم حرفم شده بود

خواهرم برداشت گفت حق نداری به مامان بی احترامی کنی منم گفتم به تو ربطی نداره تو دعوایی که از اولش نبودی دخالت نکن وقتی چیزی رو نمیدونی ، گفت بشین سرجات میزنم تو گوشت ، منم گفتم حداقلش من جلوی بقیه احترام مامان بابامو دارم تو چی که فلانی ( عروسمون ) میاد اینجا ، چون ماشین به نامشه از مامان خوشش نمیاد به مامان تعارف نمیزنه و به داداش گفته حق نداری سوار ماشینم کنیش ، بعد تو رو یه تعارف میکنه باند میشی بری باهاش بستنی بخوری ، تویی که احترام نمیذاری نه من ، بعدشم گفت به تو ربطی نداره ، تو برو زندگی خودت درست کن ، منم گفتم یکی بگه خودش با شوهرش مشکل نداشته باشه و شوهرش لنگه شوهر من نباشه دیگه چیزی نگفت رفت

ولی مامانم طرف اونو گرفته و میگه من بدم و بد حرف میزنم و من مشکل دارم و من حساسم و فلان 

هر تصمیمی میخوای بگیری بگیر ولی یا با تموم وجود پاش بمون یا کاملا بیخیال شو‌، دو دل بودن آدمو‌ نابود میکنه 🥲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم همینم کم کم لحنمو محترمانه کردم ولی حرفام همونه که ادما نتونن ایراد بگیرنالبته انقدر گفتن یه مدت ...

چمیدونم والا 😞😞😞

باید یه دوره کلاس برم ویش ساسیتمداران خانم بلکه یاد بگیرم 

هر تصمیمی میخوای بگیری بگیر ولی یا با تموم وجود پاش بمون یا کاملا بیخیال شو‌، دو دل بودن آدمو‌ نابود میکنه 🥲
حیف پیامام حذف کردم وگرنه خودشو میفرستم ..مثلا با مامانم حرفم شده بودخواهرم برداشت گفت حق نداری به م ...

وا 😐

عزیزم تو تلخ نیست اصلا زبونت اینایی هم که قضاوتت کردن قضاوتشون درست نیست، تو اون شرایط صد در صد باید اونطور حرف بزنی . تلخ زبون آدمیه که تو روز خوش هم با زبون تلخ حرف بزنه... خیلی ناراحت شدن واست چرا مامانت پشتت واینساده

وا 😐عزیزم تو تلخ نیست اصلا زبونت اینایی هم که قضاوتت کردن قضاوتشون درست نیست، تو اون شرایط صد در صد ...

اخه همه همینو میگن

حتما هست دیگه

خودمم خسته شدم

هیچ وقت حق با من نیست 

دیگه بریدم 😔

از بچگی وضعم همین بود

هیچ وقت او خونمون حق با من نبود 

زبون تلخ و نیش دار خیلی با حقیقت گفتن فرق دارهاا

اره میدونم 

اخه همه همینو میگنحتما هست دیگهخودمم خسته شدمهیچ وقت حق با من نیست دیگه بریدم 😔از بچگی وضعم همین بو ...

تو سعی کن حمایت هم کردی یا حتی حرف حق زدی با مهربونی  باشه با قربونت برم و این چیزا 

شاید اینجوری حس میکنییا از خودت دفاع میکنی این حرفو میشنوی

دقیقا چون از خودم دفاع میکنم اینطوریم

هر دفعه خواستم خباف میلشون رفتار کنم ادم بده بودم همش باید تاییدشون کنم 

حیف پیامام حذف کردم وگرنه خودشو میفرستم ..مثلا با مامانم حرفم شده بودخواهرم برداشت گفت حق نداری به م ...

تو عالی جواب دادی مامانت اینو میگه چون اون طرفش دراومده

گویا واقعا سختی ها فانی اند و سرسختان باقی‌‌💫🧚‍♂️

همون بنویسی درست میشهخودت با خودت مواجهه میشی

خب بنویسم چه اتفاقی میفته وقتی خودم با خودم مشکل ندارم