2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دانشکده مهندسی دانشگامون خیلی بوی سیگار میومد 

پسرا 95 درصد سیگاری بعضیاشونم معتاد بودن ):: 

خدایی که کوچک ترین جزییات رو با هم هماهنگ میکنه و سر موقع خودشون تنظیم میکنه ؛ محاله تو زمان بندی زندگی ما اشتباه کنه ...محاله...بهش اعتماد کن🤍✨

کدوم دانسگاه بودید؟

معذرت میخوام نمیتونم بگم 

خدایی که کوچک ترین جزییات رو با هم هماهنگ میکنه و سر موقع خودشون تنظیم میکنه ؛ محاله تو زمان بندی زندگی ما اشتباه کنه ...محاله...بهش اعتماد کن🤍✨

تو دانشگاه که سیگار نمیکشن. بیرون دانشگاه شاید

نمیدونم راه میرفتیم بوی سیگار رو حس میکردیم قشنگ 

دقیقا تو راهروهای دانشکده شون 

دخترم میخواد بره کامپیوتراینده داره از نظر شغلی بنظرتون؟

بله بله البته که آینده داره

مهندسی کامپیوتر از تاپ ترین رشته های گروه ریاضیه

علاقه دخترتون چیه ازس بپرسید به کدوم فصلای کدوم کتابا علاقمند بوده و بهم بگید تا رسته مورد نظرشو پیشنهاد بدم

اما چون کامپیوتر و می‌پسنده حدسم اینه که عاشق ریاضیات باشه و برق هم به عنوان انتخاب دوم رسته عالی ایه😍