2777
2789
من دانشجو بودم هم دانشگاهی سیگاری داشتم ولی تو دانشگاه سیگار کشیدن ممنوع بود اونها هم بیرون دانشگاه ...

من خودم بارها دست پسرای دانشگاه سیگار میدیدم بعضی وقتا قشنگ پرتش میکردن تو چمنا 

خدایی که کوچک ترین جزییات رو با هم هماهنگ میکنه و سر موقع خودشون تنظیم میکنه ؛ محاله تو زمان بندی زندگی ما اشتباه کنه ...محاله...بهش اعتماد کن🤍✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دانشکده مهندسی دانشگامون خیلی بوی سیگار میومد پسرا 95 درصد سیگاری بعضیاشونم معتاد بودن )::

🤣🤣🤣🤣 

همه دانشکده ها معتادن اتفاقا دانشکده مهندسی ما نسبت به بقیه رشته ها آدمای معتاد کمتری دارخ

🤣🤣🤣🤣 همه دانشکده ها معتادن اتفاقا دانشکده مهندسی ما نسبت به بقیه رشته ها آدمای معتاد کمتری دارخ

ولی ما معتاد نداشتیم خداروشکر..پسر 20 ساله معتاد؟ بره بمیره

🤣🤣🤣🤣 همه دانشکده ها معتادن اتفاقا دانشکده مهندسی ما نسبت به بقیه رشته ها آدمای معتاد کمتری دارخ

نمیدونم شاید دانشگاه ما اینجوری بود ولی دانشکده خودمون یا علوم ریاضی اینجوری نبود جو آروم تر و مثبت تری داشت اما دانشکده مهندسی پسراش هم خیلی عصبی به نظر میومدن هم خیلی بوی سیگار میدادن😂

خدایی که کوچک ترین جزییات رو با هم هماهنگ میکنه و سر موقع خودشون تنظیم میکنه ؛ محاله تو زمان بندی زندگی ما اشتباه کنه ...محاله...بهش اعتماد کن🤍✨

می خوامب رم مهندسی کامپیوتر

به به😍😍😍

ایشالله قسمت بشخ وارد اکیپ مهندسا بشی خانم گل😍

کامپیوتر عالیه خیلی انتخاب خوبیه

در کنارش به مهندسی برق و علوم کامپیوتر هم فکر کن به عنوان انتخابای بعدیت چون واحدای مشترک زیاد دارن😍

بله بله البته که آینده دارهمهندسی کامپیوتر از تاپ ترین رشته های گروه ریاضیهعلاقه دخترتون چیه ازس بپر ...

عزیزم دوباره منم 😅

حالا اگه بین مهندسی ها بخوام انتخاب کنم ....

با توجه به این که دروس مورد علاقم گسسته و حسابانه

چه رشته هایی مناسبمه؟