2777
2789

عزیزم من ورودی یازدهم انسانی ام و دهم هیچی نخوندم

سال یازدهم چجوری هم دهمو بخونم هم یازدهم؟

میشه ساعت مطالعه خودتم بگی به علاوه منابعی که داشتی

من دهمو خیلی سبز گرفتم خوبه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برا منطقه سه ،جنسیت مرد،برا فرهنگیان چند هزار بیای یا ترازت چند باشه فرهنگیان قبول میشی؟

برا فرهنگیان میتونی کل استان رو بزنی؟جلو شهرستان های دیگه استان زده اولویت با مثلا نور آباد ولی من نور آباد نیستم یعنی چطور میشه؟نور آبادی ها مثلا درصدی بهشون اضافه میشه یا مثلا اگه دونفر 5هزار باشن اونی که نور آبادی رو برمیدارن؟

عزیزم من ورودی یازدهم انسانی ام و دهم هیچی نخوندمسال یازدهم چجوری هم دهمو بخونم هم یازدهم؟میشه ساعت ...

عزیزم هر درسی منبعش فرق میکنه مثلا ریاضی مهروماه خوبه، جامعه شناسی گاج

سال یازدهم وقتتو بزار رو همون یازدهم

تابستون سال اینده هم دهم هم یازدهمو جمع کن

عزیزم هر درسی منبعش فرق میکنه مثلا ریاضی مهروماه خوبه، جامعه شناسی گاجسال یازدهم وقتتو بزار رو همون ...

آخه میدونی رفتم کتاب فروشی گفت مهروماه برا دهم نمیزنه مجبور شدم خیلی سبز بگیرم همه رو

برا منطقه سه ،جنسیت مرد،برا فرهنگیان چند هزار بیای یا ترازت چند باشه فرهنگیان قبول میشی؟برا فرهنگیان ...

ببین عزیزم فرهنگیان فرهنگیان متاسفانه قبول شدنش بستگی به شهرستان داره

تو یه شهری ممکنه ینفر با تراز ۷ هزارم قبول شه ولی یه شهر دیگه ینفر دیگه با تراز ۹ هزارم قبول نشه

میتونی کل شهرستانای استان خودتو بزنی

بله همونطور که گفتین اگه دونفر ۵ هزار باشن یکیشون نور ابادی باشه اون یکی نه.. اونی ک نور ابادیه تو اولویته

تراز هفت هزار و خورده ای به علاوه ی تراز نهایی ها که نمره هام خوب بودن بنظرت حقوق دولتی میارم؟رتبه چ ...

رتبه ۳ ۴ هزار به پایین

فکر نکنم قبول شید دولتی حقوقو