2777
2789
عنوان

بچه ها تو خونه همه چشمشون به غذای رژیمی منه بدبخته

| مشاهده متن کامل بحث + 827 بازدید | 64 پست
باباته ها چجور دلت میاد

بخدا هرچی باشه میزارم جلوش ولی اخه غذای رژیمی یه اندازه مشخصی داره من خودم در طول روز گرسنگی میکشم بعد دلش میخواد از کنار غذای منم بگیره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخدا هرچی باشه میزارم جلوش ولی اخه غذای رژیمی یه اندازه مشخصی داره من خودم در طول روز گرسنگی میکشم ب ...

وای نمیدونی این ناخنک زدناچقدرخوشمزس

بی شک باران زیباترین نعمت خداست
بخدا هرچی باشه میزارم جلوش ولی اخه غذای رژیمی یه اندازه مشخصی داره من خودم در طول روز گرسنگی میکشم ب ...

به دلت نیافته مامانمو خواهرم عاشق جوجع ان من کباب میخرم زیر چشمی هی نگاه میکنن مجبور میشم بهشون بدم از کبابه زیاد درست کن خب

چاره اش اینه دو‌مرحله درست کنی‌برا بابات هم‌بذاری.بی‌احترامی‌ نکن بلاخره موادغداییو ایشون فراهم کرده

عزیزم من اگه وقت ازاد داشتم که برای همه درست میکنم همین غذا درست کردنش ممکنه تا یک ساعت هم بکشه الانم امتحاناتمه وقت ندارم واقعا

وا یعنی چی دوتا کدو و هویج و بروکلی کلم هواپزو پر نمیکنه که 

به اندازه باباتم درست کن کل دایمی که می‌بره برای تو بشقاب ریختنشه که ۱ دقیقه هم وقتتو نمیگیره احساس میکنم خودت مشکل داری باهاش وگرنه اینم راه حلش یه ذهن خودتو میرسید

من اصلا نمیدونم چطوریه همین که میام غذا بخورم بیرونم باشه سریع پاش میرسه خونه

موقع غذا پختن اصلا بهش فکر نکن 

با این توصیفی که کردی تو بیشتر داری از طریق افکارت جذبش میکنی

حامی تمام خواهرشوهر ها😎🖤

چه طرز حرف زدنه

این همه سال بابات شکمتو پر کرده اینقدری شدی

حالا یه کم از غذات که با پول خودش تهیه شده میخوره باید بهش فحش بدی؟ متاسفم واقعا

یه کم بیشتر درست کن 

⭕آقایون ریپلای نکنن و تو تاپیکم پست نذارن

باهاش صحبت نمیکنی؟ بگی همینا رو؟

روم نمیشه بخدا بعضی وقتا از گرسنگی زیاد صورتم زرد زرد میشه اخه اصرارم داره حتما از بشقاب من بخوره منم واقعا تایم ندارم موقع امتحانتاتمه بشدتم سختهه

چه طرز حرف زدنهاین همه سال بابات شکمتو پر کرده اینقدری شدیحالا یه کم از غذات که با پول خودش تهیه شده ...

اخه هر کدوم از این بیاصحابا یک سال وقت میگیره دنگ و فنگ کردنش و درست کردنش مگه من سراشپز خونم اخه اون فیله ی بدمزه بی نمک چه خوشمزگی داره؟ برای خودم وقتم نمیرسه درست کنم تا الان ناهار نخوردم انوقت برای کل خونه غذا بزارم

عزیزم من اگه وقت ازاد داشتم که برای همه درست میکنم همین غذا درست کردنش ممکنه تا یک ساعت هم بکشه الان ...

نمیشه رژیمو بذاری بعد امتحاناتت؟

با توجه به شرایط روحی و استرس امتحان گرسنگی به خودت نده ، معلومه روی اون بنده خدا هم حساس شدی

خدایا هرچی خیر و صلاحمونه برامون رقم بزن.
واییی ب بابات میگییییی؟الله اکبرحالا خوبه با پول خودش میخریا من آب دوغ خیار درست میکنم پسرم اول باید ...

برای همینکه ذهنم سمت تشکیل خانواده نمیره هیچوقت من برای خودم زورم میاد درست کنم انوقت برای هر کدوم بشینم غذا درست کنم؟ اونم موقع امتحانتم