دیگه دارم عصبی میشم یعنی عن هم درست کنم اینا دلشون میخواد از کنارم بخورن من یک هفتس رژیم فشرده گرفتم فقط برای خودم غذای رژیمی درست میکنم و یک وعده الی دو وعده غذا در روز میخورم مامانم بیچاره چیزی نمیگه ولی بابام عین کفتار بالا سرم و کنارمه تا از اون غذا های بی مزه که نه نمک داره نه هیچی بخوره انگار نه انگار که روزی دویست وعده غذا میخوره من تایم امتحانای دانشگامم هست وعدمم کمه رژیمم فشرده پریودم نشدم ماه قبل سگگگگگ هستم اینم که همش عین مگس دور و ورمه بابا اخه دوتا کدو و هویج و گوجه و بروکلی که شبا تو هواپز میزارم اینا که خوردن نداره همش دلش میخواد از غذام بخوره صبحانه تخم مرغ دوست نداره ولی همینکه میبینه من میخوام بخورم میخواد بخوره یا اوتمیل و کوفت و زهرمارر داره روانیم میکنه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
وا یعنی چی دوتا کدو و هویج و بروکلی کلم هواپزو پر نمیکنه که
به اندازه باباتم درست کن کل دایمی که میبره برای تو بشقاب ریختنشه که ۱ دقیقه هم وقتتو نمیگیره احساس میکنم خودت مشکل داری باهاش وگرنه اینم راه حلش یه ذهن خودتو میرسید
چه طرز حرف زدنهاین همه سال بابات شکمتو پر کرده اینقدری شدیحالا یه کم از غذات که با پول خودش تهیه شده ...
اخه هر کدوم از این بیاصحابا یک سال وقت میگیره دنگ و فنگ کردنش و درست کردنش مگه من سراشپز خونم اخه اون فیله ی بدمزه بی نمک چه خوشمزگی داره؟ برای خودم وقتم نمیرسه درست کنم تا الان ناهار نخوردم انوقت برای کل خونه غذا بزارم