2777
2789
شما جدا شدی

ما تا خواستگاری رفتیم خانواده همونم کاملا درجریان بودن اما خیلی آزار دیدم و خداروشکر جدا شدیم

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب ما عقدیم

ازدواج کنی سخت تره خب عزیزم

الان بچه نداری ازدواج نکردی و خیلی چیزای دیگه

خودتو بیچاره نکن

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

بیشتر از شوهرم میترسم چون حس میکنم بچه ننس

اگر فقط همین یک مشکل رو داره، خداروشکر به مرور زمان قابل حل هست.

من دخالت نمی کنم. هرطور مایلید. خواهرم طلاق گرفت. به نظرم واقعا جدایی برای کسی سودی نداره. 

ن منظورم اینه شما جدایی براتون راحت تر بوده

عزیز وقتی طرف مقابل یا خانوادش اذیت کرده باشن بعد از جدایی خوشحالی و پشیمون میشی که چرا اون آدمو انتخاب کردم و جوونیم رو براش هدر دادم(دورازجون)یه وقتایی شیطون وسوسه می‌کنه دلم تنگ بشه ولی یاد این میفتم که اگه ازدواج میکردیم خودشو خانوادش روانیم میکردن.

شکست عشقی تهش دوماه گریه هست بهتر از اینه با دوتا بچه روانی شی خدایی نکرده و طلاق بگیری

میگفتم بدون اون میمیرم یکی دیگه جز من کنارش باشه دنیارو به آتیش میکشم اما الان حاضر نیستم یه کبریت روشن کنم ببینم کجاست و چه میکنه