2777
2789
چطوری نهایی رو خوب بدممممممممم امشال یازدهمم

چند توصیه.

۱. فکر نکن ۱۰۰ درصد کار مربوط به دبیره

۲. از برنانه جلو باش.

۳. روش خوندن فیزیک اینطوریه که مفاهیم رو فقط از کتاب میخونی و فرمولها را با تبدیل واحدهای لازم به خاطر می سپری و از هر فرمول از روی کتابهای کمک درسی و سوالهای نهایی سال‌های قبل اونقدر مسائل متنوع حل می کنی تا کاملا مسلط بشی. هر اشکالی هم داشتی یا از دبیر می پرسی یا به پاسخنامه کتاب نگاه می کنی.

۴. تنها راه موفقیت در فیزیک تکرار و تمرین مستمر است

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درس که میخونم از الانم شروع کردم به پیشخوانی دیگه چه کارایی باید بکنم؟💕🥲چرا شکست خوردین؟😢

خیلی مفصله ببین اینارو از من بشنو . انرژیتو تقسیم کن بین 3 سال دبیرستانت جو گیر نشو که من الات میخوام دهم رو بخونم بعد روزی 21 ساعت دهم بخونی و اینطوری ب خودت اسیب میزین فقط بعد عید تو میمونی و یه کلی درس و امتحاناتی ک نهایی خواهد بود . مطلب دیگه اینه که مرور خیییییییییلی مهمه اگه مرور نکردی برو تو جوب بخواب اخر سال ! ب این ترتیب هم مرور کن مثلا امروز من کفتار 1 زیست رو خوندم تموم . 3 روز دیگه مرور میکنم بعدش 6 روز بعد 12 روز بعد 24 روز بعدش هم باز مرور میکنم . و حتماااااااااااااا تست بزن مثلا اگه گفتار 1 صد تست داره توی روز های مرور فرد 3 و 6 تست های فرد رو بزن و تو روزهای مرور زوج بعد 12 و 24 تست های زوج رو بزن . تحلیل هم خیلی مهمه این مرور واسه دروس حفظی زیست و بخشی از شیمی هست بقیه پیام بعد.

.Eat-Pray-NO Love-Study-Gym-Sleep-REPEAT

واسه دهمم میشه پیشنهاد بدین❤️راستی اگه میشه یه نصیحتی به منه دهمی هم بکنین🥲💕

در ادامه اینو بگم یه دفتر یا کلاسور بزار کنار به نام دفتر دار و ندار میتونی ب اختصار دی ان DN بهش بگی 4 بخش کنی واسه تخصصیا الته اگ تجربی هستی و تمام نکات و مطالبی ک میدونی مهمه رو بنویس اونجا مثلا مستند میدیدی یارو ی نکته فت پاشو بنویس تو دن ان . اگه تو خیابون یکی ی نکته گفت بیا بنویس این تو از درسنامه ویدیو همه چییییییییییی و اخر سال واس نهایی اونو مرور میکنی و نگه میداری تا روز کنکورت ک مرور کنی سعی کن رمزی بنویس ک خودت بفهمی و یادت بمونه

خواستی معرفی کتاب و اینا هم بکنم درخواست بده الان میخوام برم بیرون از  سایت . دور نی نی سایت و اینستا و همه چیم خط بکش رل بازی اینا هم بزار برا بعد دبیرستانت رفتی دانشگاه اینقد رل بزن تا بترکی تو این گپ های انگیزشی و مختلط درسی هم نباش تو تلگرام فقط مغزتو درگیر میکنه

هر روززززززززززززززززززززززز روزی 1 و نیم ساعت باید زیست بخونی. 1 و نیم ساعت شیمی و هفته ای 4 ساعت فیزیک و ریاضی بایددددد بخونی .  نخونی برو تو کوچه بخواب . اگ میخوای موفق باشی بخون هر روز و منظم . جو گیر هم نش. هیچی توش نیست بخوای جوگیر عمل کنی برو رو پشت بوم بخوام . از اول جدی گرفتی تا خر جدی بگیر دور دوستات هم خط بکش من اواخر رفتم دور رفیق بازی و قلیون و کافه و سیگار و این چرت و پرتا ک اخر دهم زاییدم توش. توی فرجه امتحان نهایی هم موقع درس و کتاب خوندن نیست یکی دو ماه مونده ب خرداد مدرسه کمتر برو بشین کتاب رو مثل فرجه بخون من فقط شیمی اینکارو کردم ک 19 و نیم شدم بقیه منو ربودن . استرس هم نداشته باش من استرس داشتم واسه دهم تر زدم کلا! بدون استرس ریلکس و اروم تمام موفق باشی

منموننننن چشم حتما ممنون که کمک کردین موفق باشییین❤️❤️❤️🥹

خودت موفق باشی ببینم چیکار میکنی دلبندم 

اینم اد کنم که نمونه سوال خیلی حل کن یه چیزی هس میگه تعداد سوالات درستی ک از فیزیک میزنید بر میگرده به تعداد چرک نویس هایی که پر کردید و حل کردید. تو فرجه امتحانی ازمون های سال قبل و نموه سوال جمع بندی حل کن 2 ماه ب امتحانا کتاب و درسنامه و اینا 

بایییییییی

سلام عزیزم من امسال کنکور دادم ، فرزانگان درس خوندم خواستی درصد فیزیکم رو هم خصوصی میگم ، رایگان آنلاین فیزیک تدریس می‌کنم . توانایی انتقال کاملا مفهومی و از صفر تا صد رو دارم خواستی بیا خصوصی یک جلسه کار کنیم اگه خواستی ادامه بده بعدا از خودت بابت این تصمیم تشکر میکنی بهت قول میدم :)))

حس خوبیه رسیدن به کسی که دوسش داری همه زندگیم : SAEED