2777
2789
عنوان

من خیلی زشتم دلم میخاد بمیرم🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 271 بازدید | 29 پست

برای چی اینکارو کردی  ؟ لازم بود نظر دیگران بدونی ؟

نود درصد آدمایی که دیگران زشت خطاب میکنند خودشون هم هم زشتن هم خنگ 

من درسم خوبه  و زرنگم هم کار میکنم هم درس میخونم هر کی کم بیاره بهم میگه زشت کی تو رو نگاه می‌کنه 

ولی میدونی چی رو نمیتونه عوض کنه هوش کم خودشو  منم بهش میگم خنگ  

اتفاقا خیلیا بهم گفتن نه با تحصیل نه با شغل نمیتونی ازدواج خوبی داشته باشی 

چون زشتی 

ولی ته دلم می‌دونم خدا برای منم میخواد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای خدا من دیگه پوسیدم انقدر گفتم معیار زیبایی متفاوته

مثلاً الان تو یه رفیق صمیمی داشته باشی بهش میگی زشتی؟نه نمیگی چون باطنش انقدر زیباست که چهره اش هم برات مهم نیست حتی،،

عمل زیبایی برای کسیه که مشکلی تو صورت داره..کجی بینی و فک و...ولی الان حتی صورت سالمم دستکاری میکنن.بعدم پشیمونی

چهره حالت بومی داره اگه قرار بر این بود همه شبیه هم بشیم پس چه فایده داره این قومیت ها.

بس کن چیزای مهم تری تو زندگی هست،،مردم حتی به گریه و سگ هارو هم دوست دارن و زیبا میدونن انسان که جای خود داره..اگه به حرف مردم باشی که الان حرفای کسی روت تاثیر نمیزاره

🎀🌸🍓🌱

برای چی اینکارو کردی ؟ لازم بود نظر دیگران بدونی ؟ نود درصد آدمایی که دیگران زشت خطاب میکنند خودشون ...

بوی حسادتشون تا اینجا اومد، آفرین دختر تو همیشه موفقی

آنه تکرار غریبانه ی روزهایت در نی نی سایت چگونه گذشت وقتیکه سوی چشمانت در پشت صفحه ی گوشی به فنا رفت🫤
🥲🥲اصن بغض کردم چشام پره اشکه دلم میخاد پاشم همین الان خودمو بکشم راحت شم

رلطیف نداره 

من یکی بهم میگه زشت یکی هم میگه خوشگل  یکی هم نظری نداره 

نظر همه آدما یکی نیست 

تو خودت تا حالا ندیدی مثلا شنا به یکی میگی خوشگل بعد دوستت میگه این کجاش خوشگله   

ای خدا من دیگه پوسیدم انقدر گفتم معیار زیبایی متفاوتهمثلاً الان تو یه رفیق صمیمی داشته باشی بهش میگی ...

در ضمن گفتی ۱۹سالته

هنوز جوونی هنوز مونده چهره جا بیفته،،یه عالمه مراقبت زیبایی و حرکات یوگا هست و میوینگ برای جا افتادن چهره که حتی خرجی هم نداره،،،پبشنهاد میدم امتحان کنی

🎀🌸🍓🌱

زیاد جلو نیس اخه عکسم از رو به رو بود مگ از رو به هم معلومه فک جلوعه🥲

معلوم بوده که گفته دیگه برو ارتودنسی کن مال منم کم بود ولی ارتودنسی کردم چهره ام صددرجه تغییر کرد 

خدایا شکرت واسه همه داده هات که هرچی بوده به صلاحم بوده حتماً

عزیزدلم تخمی شعور اون آدمه که به خودش اجازه میده به قیافه بقیه نظر بده و بخاطر چیزی که دست خودشون نبوده خیلی راحت بهشون توهین میکنه 

اتفاقا منم تا چندسال پیش اصلا با قیافم حال نمیکردم و واقعا همسنامو میدیدم که انقدر استایل های ست میزنن و چهرشون جذابه 

جوری که به بهونه کرونا و عادت به ماسک زدنش همیشه ماسک میزدم 

ولی از یه جایی به بعد تصمیم گرفتم با خودم رفیق باشم، کتاب زیاد خوندم و ویژگی های اخلاقی خوبمو زیاد کردم

و الان هر روز که بیشتر میگذره بیشتر عاشق خودم، هیکلم و چهرم میشم و حس میکنم واقعا زیبام

نظر بقیه واست مهم نباشه اصلا 

یکی میگه دختر نچرال یکی میگه نه داف، یکی میگه اسکینی یکی میگه توپر، حتی ملکه زیبایی جهانم از دید خیلیا زشته 

گور بابای حرف مردم 

خودتو واقعا دوست داشته باش! جلو اینه میری واسه خودت بوس بفرست، جلو اینه بخند 

همه با خنده جذاب ترن مخصوصا شما 🙂❤️🫂

قطعا چهرت نقاط مثبتی داره که همه تو آرزوشن، حالا میخواد کک و مک باشه، مژه بلند باشه. رنگ پوست سفید باشه، یا حتی یدونه خال 

عاشق خودت باش عزیزم 

کاربری دست چندنفره با سنهای مختلف، دلیلش؟ به خودمون مربوطه! نخواستیم کسی بتونه فضولی و دخالت کنه                                                                           نیازی نیست حتما انسان بزرگی باشید، تنها انسان بودن کافیست!                                                                    1. حوصله بحث با کسیو ندارم پس اگه نظرت مخالفمه و دنبال تحمیل و بحثی ریپ نزن وگرنه چون هشدار دادم از قبل برات عفت کلام قائل نمیشم       2. آدمای تعفن برانگیزی مثل افراد خودبرتربین، زن ستیز، نژاد پرست، مدعی روغَن فکری یا مذهبی افراطی روم ریپ نزنن و باهام صحبت نکنن چون روانم برام محترمه    3. آقایون درخواست ندن                              ❤️‍🩹 هرکس داستانی دارد که اگر آن را کامل بخوانی هرگز نمی‌توانی از او متنفر باشی...! ( آروین یالوم)

نمیدونین ک من خیلیییی زشتممممم خیلییییی🥲نشستم دارم گریه میکنم

عیب نداره گریه کنی

ولی همش به خودت این حرف رو نزن چهار روز دیگه سنت بره بالاتر اینام برات بی اهمیت میشه و خودتو مسخره می‌کنی چرا ظاهر برات مهم بوده

من خودمم چهره معمولی دارم ولی بقیه انقدر ظاهرم رو برام پررنگ کردن که شک میکردم نکنه واقعا بدچهره ام 

ولی از یجایی به بعد دیگه برام بی اهمیت شد و بعدش فهمیدم خیلی هم خوشگلم،،خوشگل بودن افتخار نیست

🎀🌸🍓🌱

اره🥲

بدرک بابا 

عادت کردن انقد دخترای مختلف خودشونو واسه دل اینا تغییر دادن و عمل کردن و آرایش کردن که واقعا فکر کردن موجود برتری هستن 

گور تک تکشون 

کاربری دست چندنفره با سنهای مختلف، دلیلش؟ به خودمون مربوطه! نخواستیم کسی بتونه فضولی و دخالت کنه                                                                           نیازی نیست حتما انسان بزرگی باشید، تنها انسان بودن کافیست!                                                                    1. حوصله بحث با کسیو ندارم پس اگه نظرت مخالفمه و دنبال تحمیل و بحثی ریپ نزن وگرنه چون هشدار دادم از قبل برات عفت کلام قائل نمیشم       2. آدمای تعفن برانگیزی مثل افراد خودبرتربین، زن ستیز، نژاد پرست، مدعی روغَن فکری یا مذهبی افراطی روم ریپ نزنن و باهام صحبت نکنن چون روانم برام محترمه    3. آقایون درخواست ندن                              ❤️‍🩹 هرکس داستانی دارد که اگر آن را کامل بخوانی هرگز نمی‌توانی از او متنفر باشی...! ( آروین یالوم)