2777
2789
عنوان

طلاق گرفتن از ادم خسیس

287 بازدید | 30 پست

نامزد عقدیم ب شدت خسیس بود حلقه ازدواجمو نمیذاشت دست کنم میگف گم میشه، برام لباس و کفش نمیخرید با پول بابام میگرفتم میگف چرا خریدی؟ و بحث میکرد میگف ولخرجی و بد عادت میشی درحالیکه پولشو اون نداده بود! غذا ک میخوردیم انگار لقمه هارو می شمرد حتی سر سفره ب خانوادمم میگف که کمتر پنیر بزارن لای نون! بابت غذایی ک میخوردیم هم منو سرزنش میکرد میگف چرا انقدر فست فود دوس داری؟ میگف شام نباید بخوری وقتی اومدی توی خونه من. حتی تو خریدای ضروری خونه بابام دخالت میکرد میگف چیزای ارزون تر بخرید. درمورد خمیردندونی ک میزدم رو مسواک نظر میداد میگف کمتر بزن، ادامس رو نصف میکرد، خرجی هم طبیعتا هیچی نمیداد بهم یا اگر میداد درحد پونصد تومن برای دوماه و بعد میگف چیکارش کردی چرا تموم شده.. بعد همونم بهش فشار اومد و بهم گف خودت برو کار کن، حتی گف بهت حق طلاقو اینا میدم بشرطی ک خودت شاغل شی و از من خرجی نخوای و کل هزینه های مراسم و خونه و ..‌ نصف بشه. و خودت خرج فست فود و لباس و اینچیزات رو بده.

شاید باور نکنید اما عین حقیقته و زندگی با این ادم خوده خود شکنجه بود 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر سابق من بدتر و شدید تر بود هرچند علاوه بر خساست بشدت هم شکاک بود نمیذاشت از خونه برم بیرون چه برسه سرکار!

ما رسم داریم موقع جهاز کل یخچال رو خانواده عروس پر میکنن بعد عسل ما تموم شده بود میگفت به مادرت بگو عسل تموم شده بخره میگفت بگو کم کم یخچال داره خالی میشه پر کنن،

یا اینکه اعتقادی نداشت شامپو بخره میگفت با تاید بشور ، برای خمیردندونم پول نمیداد میگفت با نمک بشور!!!

یه بار یک کیلو موز خریدم برای خونه با پول پس انداز خودم اون زمان کرایه تاکسی ۱۵۰ تومن بود این آقا ۲۰۰ تومن میداد بهم من اون ۵۰ ها رو سیو کرده بودم ۳ هزار تومن یک کیلو موز خریده بودم از دستم گرفت پرت کرد خورد به در یخچال له شد گفت چرا ولخرجی کردی هنوز اونقدری نشدی موز بخوری!!!

دانشگاه میرفتم فقط پول کرایه تاکسی بهم میداد پول ناهار نمیداد دوستام دونگی ناهار میخریدن من پول نداشتم همیشه میگفتم سیرم 

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

چه وحشتناک.خداروشکر شوهر سابقه.مهریه ازش نگرفتی؟

مهریه ام اون زمان ۱۴ سکه و ۵۰ میلیون پول بود سال۸۶

۱۴ سکه پیش پرداخت زده بود دادگاه اونو گرفتم

ولی ۵۰ میلیونو بخشیدم تا رضایت داد طلاقمو بده

سکه ۲۴۰ هزارتومن بود

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️