2777
2789
دقیقا منم حالم از هرچی مرده به هم میخوره .اوایل زایمانم که فقط محبت همسرمو میخواستم ترجیحش این بود ک ...

انگار اصلا نمیفهمن انگار خنگ ن یعنی واقعا اونهمه درد اذیت شدن ما رو نمیبینن 

میگه من نظری بهش ندارم اون پیام داده منم خر اون پبام بده تو باید اینطوری کنی با وساطتت خانواده ش اوم ...

منم تو این شرایط بودم..بچه سوم نوزاد بود،شوهرم تو خیابون منو گرفت زیر مشت و لگد نزدیک بود چشمم کور شده..منم مرخصیمو لغو کردم برگشتم سرکار

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا منم حالم از هرچی مرده به هم میخوره .اوایل زایمانم که فقط محبت همسرمو میخواستم ترجیحش این بود ک ...

منم وقتی تازه زایمان کرده بودم فهمیدم بهم خیانت می‌کرده اینقدر جوش زدم شیرم خشک شد بچم شیر خشکی شد ببین هیچ وقت نمیبخشمش الان خیلی باهم خوبیم خداروشکر اونو نمیدونم اما من فقط تظاهر میکنم بهش میگم عشقم عزیزم اما تو دلم میگم مرتیکه اشغال عوضی دیگ نه برا پولش دلم میسوزه نه برا زندگی فقط و فقط بخاطر بچه هام دارم زندگی میکنم شوهرمو اصلا مثل سابق دوست ندارم منی ک عاشقش بودم اونم فکر میکنه من بخشیدم و تموم شده اما برا من تموم نشده و شاید زخمم داره خوب میشه اما جاش همیشه میمونه

جنگ راه مینداختی دفعه دیگ پیام بازی اکسش نکنه اینا آب گیرشون نمیاد وگرنه شناگر ماهری هستن👺👺

همین کار رو کردم بهش زنگ زده بود که دیگه به من نه پیام بده نه زنگ بزن خانمم دوست نداره ،فکر کن بازم شکسته بودش سر من اصلا انگار نه انگار کار این بد بود من کل بارداریم گریه کروم از ماه ۶ تا اخرش 

عزیزم چقدر ناراحت شدم 

اخه چکاریه بعصی خانما میکنن اول از همه چی ظرفیت همسرت رو بسنج بعد کاری براش انجام بده... اسی عزیزم تقصیر خودته ازاول پررو و پرتوقع بارش آوردی... اگه میتونی یمدت تحداقل تاموقعی ک بچه سومت یکم ازاب و گل دربیاد شعلت بزار کنار یکم همسرت هم بترسه چون میگی متاسفانه به پول توچشم داره... پرستاری مهدکودکی که پولشم همسرت بده ... اه اه واقعا حالم بدشد مردهم اینقدر بی وجدان

منم وقتی تازه زایمان کرده بودم فهمیدم بهم خیانت می‌کرده اینقدر جوش زدم شیرم خشک شد بچم شیر خشکی شد ب ...

چقدر منی   تو .من همینطور شدم .اینقدر تو بارداری غصه خوردم که الرژی به پروتئین گاوی داره و شیر خشکی خدا ازش نگذره.

یه کمکی بگیر اگه میتونی بیاد چند ساعتی کمکت کنه یکم به خودت برس استراحت کن اگه تونستی یکم بیرون برو حال و هوات عوض شه 

کسی سوال میکند بخاطر چه زنده ای؟؟ و من برای زندگی تو را بهانه میکنم  و دختری در من ساز امیدواری مینوازد🌈🎸1403.04.24
عزیزم چقدر ناراحت شدم اخه چکاریه بعصی خانما میکنن اول از همه چی ظرفیت همسرت رو بسنج بعد کاری براش ان ...

کارم رو بخاطر روحیم نمیتونم ترک کنم اخه خیلی حالم رو خوب میکنه .حرفای تو رو خواهرم هم میگه .معلومه که من اشتباهات زیادی داشتم خاک بر سرم با این زندگی کردنم

شوهرت خیلی غلط کرده  خب روند زندگیه دیگه زن بچه میاره شاغله. شاید کمی خسته افسرده هم بشه این دلیل نداره شوهرا سرد بشن وفیلشون یاد هندستون کنع... حالا ن اینکه خودشون همیشه ترگل و رگلن  اینجور اخلاقا فقط واسه یه قدرنشناس بیزاته وگرنه یه مرد واقعی تو این شرایط دست زنشو هم میبوسه 

خیاط باشی😍مامان سه تا کلوچه👧👧🧑خدایا شکرت بابت یه آقایی خوب و همه چیز❤️وقتی پستی خطاب به منه مطمئن باش میخونمش اگه دیدی  ریپلی  نکردم بدون برام مهم نبوده که جوابت ندادم پس فکر نکن جوابت رو نداشتم بدون نمیخوام باهات هم کلام شم 😜تو تاپیک هیچ آقایی شرکت نمیکنم پس آقای ن هم نه تو تاپیک من بیان نه پست منو ریپ بزنن وگرنه...... وقتی کسی میگه واسه حاجتم صلوات یا آیت الکرسی  بخونید اگه لایک کردم پستتو بدون که خوندم فرستادم ❤️😍
یه کمکی بگیر اگه میتونی بیاد چند ساعتی کمکت کنه یکم به خودت برس استراحت کن اگه تونستی یکم بیرون برو ...

همسر نوزاد رو نگه میداش میرفتم پیاده روی یه دفعه یه اقای مزاحمم شد یعنی فکر کرده بود مجردم میخاست خواستگاری کنه من خر هم به شوهرم گفتم  به خیال خودم که یکم بترسه و کمی قدر من رو بدونه دیگه نمیزاره برم 😬

چقدر منی تو .من همینطور شدم .اینقدر تو بارداری غصه خوردم که الرژی به پروتئین گاوی داره و شیر خشکی ...

اره پسر منم ب پروتیین گاوی آلرژی داشت چقدر شیر جوش ب بچم دادم از بغل مادرش و ارامش مادرش محروم شده بود چون همش پیش مامانم بود منم از این پاسگاه ب اون پاسگاه و دنبال مدرک 🤦🤦بچت تا چند وقت شیر خودتو خورد؟

باید بعد سه تا بچه یه سری کارها رو بهش محول می کردی، و اینکه اگر بچه هات بزرگ هستن به اونا هم مسئولیت بده هم خودشون مسئولیت پذیر میشن هم شما کمتر خسته میشی، وسایلی هم که بچه ها نیاز دارن رو از خودش بخواه بخره 

و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت می‌کشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر می‌شوند و مثل یک درخت توخالی ، پوسته‌ای بیش نیستند. و عاقبت به روزی می‌افتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمی‌دانند چرا زنده‌اند…