2777
2789
فعلا کاری جز تحمل ازت برنمیاد . بچت که یکم بزرگتر شد شروع کن خودتو سرپا کن دوباره اون موقع تو بهش مح ...

چرا واقعا؟حالم از همشون بهم میخوره هیچ وقت زنشونو درک نکردن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان واقعا زمونه افتضاحی شده!

زن هم سرکار بره هم کل کارای خونه و بچه رو بکنه

مرد از سرکار میاد به استراحتش برسه؟

همون خانه داری برای یه سریا بهتره والا

لاقل نابود نمیشه 

یعنی چی شوهرت ب اکسش پیام داده بود؟

اره تو اینستا براش کلیپ خنده دار فرستاده بود وپاکش کرده بود بعد من یه حسی گفت برو نگاه گوشیش کن حالا اصلا عادت به اینکار نداشتم وقتی دیدم دیوننه شدم میگفت بابا به عنوان دختر دایم بهش پیام دادم در حالی که یخت عاشقش بود یه زمانی اونم الان طلاق گرفته اثلا شروع قضیه از اون عوضی بود 

اینهمه تبلیغ بچه میکنن بابا هیچی ارتون نمیخایم فقط حقوقم رو مثل ادم بدن بخدا.کلا دستم خالیه حالا کمی ...

منم پارسال شرایط تو رو داشتم..نگران نباش همه چی درست میشه به جز اون پیام دادن به اکسش

چرا واقعا؟حالم از همشون بهم میخوره هیچ وقت زنشونو درک نکردن

دقیقا منم حالم از هرچی مرده به هم میخوره .اوایل زایمانم که فقط محبت همسرمو میخواستم ترجیحش این بود که به ماشین حدیدش رسیدگی کنه و همش دور اون بود الان دیگ هیچ حسی بهش ندارم هیچی و تصمیم دارم کم کم کل زندگیمو ازش جدا کنم و فقط تو شناسنامه شوهرم باشه

پسر مهربون مامان بی صبرانه منتظر اومدنتم 🤩 بماند به یادگار از هفت ماهگی ۱۴۰۳/۰۹/۲۶

سعی میکنم اما مامانش همش بهش میگه تو سرکار میری بیشتر استراحت کن 🤐کارمنده کمی کمک میکنه اما نه اونق ...

غلط کرده مادرش 

تو هم تو روی اون مادرشوهر عجوزه میگفتی منم سرکار میرم 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

منم پارسال شرایط تو رو داشتم..نگران نباش همه چی درست میشه به جز اون پیام دادن به اکسش

میگه من نظری بهش ندارم اون پیام داده منم خر اون پبام بده تو باید اینطوری کنی با وساطتت خانواده ش اومدم سر زندگیم مادرش پای اون عوضی رو از خونشون بریده اما قلب من شکسته تو بدترین برهه زندگیم اینجوری داغون شم

غلط کرده مادرش تو هم تو روی اون مادرشوهر عجوزه میگفتی منم سرکار میرم

میگه سرکار رفتنت شروع شد کمکت بدهالبته خوب بهش توپیدم اما دل ادم به راحتی میشکنه اونم بعد زایمان و هورمونای داغون