2777
2789

دوس دارم دریاچه چیتگر و خلیج برم ولی همیشه مشکل جای پارک توی روز تعطیل و بچه کلا کنسل میکنه تفریح رو.دیشب دوس داشتم بزنم بیرون صدای مداحی و ایستگاه صلواتی و شلوغی دور و برمون دیوونم کرده بود از ۶ غروب تا ۹ و نیم سعی کردیم بچه ها رو حاضر کنیم ولی غرغر و گریه هاشون دیوونم کرد آخر نشستم توی خونه.

شما توی این اوضاع گیر افتادید؟ چیکار میکنید؟ 

الان یه کاربر رو دیدم تازه ۴ و ۵ غروب میخاست راه بیفته سمت چیتگر عدسی به دست برای بچش من موندم این خانوم چه جوری مدیریت میکنه زمان و ترافیک و این داستانا رو فردا هم که تعطیلی نیس با کار شوهرش چیکار میکنه

﷽‌من خوבمم ..نـہ تنـבیسے از اونچـہ ڪ בیگراט می‌پسنـבט .. نـہ تقلیـבے از اونچـہ ڪ بهش باور نـבارم .. من با تمام کم و کاستیا خوבمم ـ‌ٖؒ

از شش تا نه و نیم بچه ها رو آماده میکردی ؟

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از شش تا نه و نیم بچه ها رو آماده میکردی ؟

شام خودمون بچه ها پوشک لباس شیر خوردنشون بی قراریاشون..

﷽‌من خوבمم ..نـہ تنـבیسے از اونچـہ ڪ בیگراט می‌پسنـבט .. نـہ تقلیـבے از اونچـہ ڪ بهش باور نـבارم .. من با تمام کم و کاستیا خوבمم ـ‌ٖؒ

منم ترجیحم خونه است جایی نمیتونم برم 

‏من زیر تریلی هم برم، خون و مالی در حال جون دادن باشم، یکی هست که بیاد بگه: ناراحتی چرا؟ بابا همه مشکل دارن، خیلی‌ها آرزو دارن جای تو باشن...

بچه کوچیک داری جون خودت خونه کسی نرو بخصوص اگر شیطونه فقط پارک برویک مهمون امد خونه بچه اش زندگیمون ...

باشه

به نام خدا . هیچ جا نمیریم 😅 . ما هر وقت با بچه رفتیم بیرون که مثلا حال و هوامون عوض بشه با جنگ و د ...

صدق الله ..🙌

برای من مدیریت خاصی لازم نداره الان بهش بگم بریم پارک زود اماده میشه. ولی کوچیکتر که بود سر لباس پوشیدن واقعا اذیت میکرد. اما برای بساط شام نمیتونیم پارک بریم نمیذاره همش میدوئه و یکی هم باید مراقبش باشه

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

من میگم هدکی میخادبیادبیرون آماده بشه بچه کوچیکم‌که‌زیادنمیتونه لباسشومیاره میپوشونم میریم خیابون یه چرخی میزنیم یه چیزی میخریم یه پارک میریم بعدمیایم حالاماشینم خرابه ولی پارسال شوهرمم نمی یومدخودم میبردم بچه هاروپارک ساعت یک میومدیم خونه گاهی زودتر 

ولی خب شوهرم باشه کافه میریم کوه میریم وخیلی جاهای دیگه همون زمان کمم بریم روحیشون عوض میشه شده یکساعت رفتیم پارک وبرگشتیم

بی شک باران زیباترین نعمت خداست

بابام همیشه میگه فکر کن رفتی

برای من مدیریت خاصی لازم نداره الان بهش بگم بریم پارک زود اماده میشه. ولی کوچیکتر که بود سر لباس پوش ...

آخه دوقلوهای ۱۱ ماهه نمیتونن آماده بشن

من میگم هدکی میخادبیادبیرون آماده بشه بچه کوچیکم‌که‌زیادنمیتونه لباسشومیاره میپوشونم میریم خیابون یه ...

عالی

شام خودمون بچه ها پوشک لباس شیر خوردنشون بی قراریاشون..

خب این تایم زیاد بیشتر فقط خودتون و بچه ها رو کلافه میکنه من نظرم اینه بهترین کار یه دور دور ساده با ماشین جاهای بدون ترافیک و خوردن بستنی و ....داخل ماشین و گوش دادن موزیک مورد علاقه بچه هاست و در نهایت هم نشد همون خونه موندن من تا زمانی بچه شیر خوره داشتم برناممون همین بود  آخه اصرار بر بیرون رفتن با بچه فقط معطلی و اعصاب خوردی داره 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
آخه دوقلوهای ۱۱ ماهه نمیتونن آماده بشن

اون سن سخته. دختر من دو سال و نیمشه. واقعا تا نزدیکای دوسال ما سر اماده شدنش واقعا داستان داشتیم

یه بار بهانه گرفت که میخواد بخوابه ما هم مهمونی دعوت بودیم. شوهرم گفت باشه پس ما میریم خیلی شیک بای بای کرد ما در واحد رو بستیم بیرون در چند دقیقه وایسادیم ببینیم گریه میکنه؟!  نه اصلااااا. اومدیم تو دیدیم یه کتاب برداشته واسه خودش داستان میگه. به ما هم میگفت برو برو

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "