بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مثل یه پرنده که همه پرهاشو چیدن،پشت تو راه اومدم تورو نفس کشیدم🤍من میترسیدم ولی به خاطرت پریدم چون دلم میخواد برات بمیرم و نگاه کنی جاش فقط حسابمو از عاشقا جدا کنی،زخمی که میخورم از آدمها را دوا کنی🤍
لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدمها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖
من خودم بچه هارو خیلی دوسدارم و خیلیم خوب میتونم باهاشون ارتباط بگیرم.ولی دوسندارم خودم داشته باشم شوهرمم همینطور.به صدها دلیل منطقی که از غریزه مهم تره
کاملا درسته شوهرمم میگه مگه میشه من بچه دوست نداشته باشماما ادم با توجه به شرایطش باید بسنجههمینجوری ...
دقیقا زندگی کردن آدما که فقط نباید براساس غریزه باشه.اون حیوانات هستن که فقط براساس غریزه زندگی میکنن.چون عقل و شعور و اختیار ندارن.
معلومه که ما آدما که عقل و اختیار داریم باید تصمیم گیری هامون حساب شده باشه.و مخصوصا برای بچه دار شدن که ابدا نباید غریزه رو در نظر گرفت وگرنه که عقل و شعور خودمونو زیر سوال میبریم