2777
2789
خب چرا این کلمه رو بهش میگفتن ؟ فزو‌ ئی یعنی چی

نمیدونم چرا اینو بهش میگفتن آخه ازش شکایت شد و ترسید و خودش رو لو داد

شاید چون ترسیده بهش میگفتن فزوعی

نمیدانم چرا تحمل جمعیت را ندارم...تحمل زندگی فامیلی را ندارم...من آنقدر به تنهایی خود عادت کرده ام که در هر حالت دیگری خودم را بلافاصله تحت فشار و مظلوم حس میکنم..تا دور هستم دلم میخواهد نزدیک باشم و نزدیک که میشوم میبینم که اصلا استعدادش را ندارم...!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی تاپیک فیک زدن جرمه؟

همه کاربریهاش و همه تاپیکهاش دروغ بودن، فک کن یکی تاپیک میزنه در مورد یه مشکلی، احساسات کلی کاربر جریحه دار میشه، چند روز ناراحتی میکشن بابت مشکل یه هموطن، بعدش بفهمی تمام اینها بازی بوده 

فزوعی   خودش این اسمو گزاشته بود     ی دختر۱۶ساله ب گفته خودش   کاربرای پیگیر تهدیدش کردن ک ب فتا گزارشتو میدیم چون از ده بیشتر کاربری داشت همه رو سرکار گزاشته بود  بعد اعتراف کرد   

حالا یادم افتاد کیو میگی طرف ده تا کاربری داشت و همه رو سرکار گذاشته بود اسم یه کاربریش فزوعی بود بقیه هم به این اسم صداش میزدن

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"
دختره پسر نیس تاپیکاشو بخون هیچ جا نگفته پسرم

هر خری میخاد باشه

بی ادب بود

ب همه میپرید

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!