2777
2789

خواستگارامو ک رد میکنم میگن تو از خودراضی هستی روهرکس ی عیب میزاری 

بخدا از ترس بدنم ازدواج نمیکنم همه بهم میگن ادا داری و فلان اینقدر فشار رومه دارم دیونه وافسرده میشم اصلا اون ادم سابق نیستم 

من چندین ساله کورتون خوردم الان بدنم شده بازو وشونه هام چندتاشون گوشت اضافه اورده اینا ب کنار بدنم پر از موووو شکم ووسط سینه هام موی ضخییم زمخت و زشت🤮 وشت کمر پاهام هم پر 

رفتم سونو دادم گفت تنبلی داری رفتم ازمابش دادم تستسترونم بالا بود یکم 

چکار کنم روم نمیشه بگم مشکلم اینه و نمیخوام ازدواج کنم 

وقتی بدنمو میبینم حالت تهوع میگره منو از شدت عصبی بودن 

هیچکس با این وضعیت من کنار نمیاد و پرتم میکنه بیرون و طلاقم میده دوروزه میدونم خوشبخت نمیشم همه هم روم فشار میارن ازدواج کن ازدواج کن 

خسته شدم اصلاح سبک و ورزش هم میکنم

قرص پونیکا و اوزیل و اسپیرولانکتون هم خوردم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بله ازدواج میکنم مشکلتون بزرگ نیست چه بسا خودتون خیلی حساس شدید مطمعنم خیلی خوشگلی ، خودتو دوس داشته باش کم کم مشکلاتم حل میشن

راستش را بخواهید بسیار سنگ دل شده ام با من چنان کردن که سزاوار نبود که دشمنان چندین ساله نیز اینگونه زمینت نمیزنن مرا درون چاهی عمیق انداختند و موقعی که زخمی و پریشان بودم باز هم بر سرم سنگ ریختن ، مگر دستان من چقد بی نمک بود ؟! 

ارزیابیت از خودت درسته

الان وقتشه طاهرت رو مطابق سلیقه ات کنی

ورزش کن

داروی تنظیم هورمونی بخور 

لیزر  برو 

چون بخاطر عوارض دارو تغییر کردی زود به حالت طبیعی خودت بر می گردی و به ازدواج موفق میسازی

انشالله

و خدا برای من کافیست.....

لیزر کن

اين زندگى دنيا چيزى جز سرگرمى و بازيچه نيست و اگر بدانند، زندگى حقيقى، همان سراى آخرت است.(سوره عنکبوت_۶۴)                                                            هر وقت زندگی بهم فشار میاره یاد این آیه می افتم و می فهمم این دنیا فقط یه بازیه زود گذره و خوشبخت کسی که اینو فهمیده باشه و اندازه یه بازی بهش نگاه کنه اما با تمام وجود برای بازیش تلاش کنه تا برنده بشه....... برنده شدن به معنای اول شدن نیست بلکه تو هر نقش و جایگاهی هستی باید بهترین خودت باشی.....امیدوارم بتونیم بهترین خودمون باشیم و شکرگزار خدای مهربونمون❤️❤️❤️❤️❤️                     خدا جونم با اینکه بنده ی خوبی نبودم اما هزاران بار معجزه تو دیدم 😘😘😘😘😘😘  خیلی خوبی مهربونم دووووووووووووووووست دارم😍😍         احساس می کنم بعضی موقع ها از اون بالا با نگاه عاقل اندر سفیه نگام می کنی و میگی این بازم دیوونه شد😐🙄        مطمئنم تو حساب کتابات این موضوع رو هم مد نظرت قرار میدی🤗😘