سلام من مریض بودم خیلی حالم بد بود از دیروز فقط رو تخت دراز کشیده بودم خیلی بدنم درد میکرد خلاصه امروز همسرم صبح یه سر رفت بیرون کارداشت موقع برگشتنشو متوجه نشدم خواب بودم صدای ظرف و ظروف میومد گفتم حتما داره آبمیوه میگیره آخه همیشه مریض میشم خودش آبمیوه درست میکنه خلاصه از صبح هر۲ساعت برام یه لیوان آب سیب آورد داروی یخچالی داشتم رفتم بخورم دیدم بطری تو سینکه گفتم این چیه گفت آب سیب از بیرون گرفته بودم گفتم عه فکر کردم خودت درست کردی خلاصه دوستم پیام داد حالمو بپرسه گفتم آره بهترم همسرم از بیرون آب سیب گرفت و سوپ و ایناخوردم گفت وای چرا خوردی آب سیب بیرونی دونه اشو جدانمیکنن بعد تو یه بطری خوردی استرس گرفتم به همسرم نگفتم بگم مسخرم میکنه واقعا هسته اشو جدا نمیکنن؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.