2777
2789

من دوست پسرم همیشه میگه قصدم ازدواجه و درباره یه روزی که داریم خونه خودمون زندگی می‌کنیم حرف میزنه ولی مطعن نیستم قصدش ازدواج هست یا نه میگم شاید الکی میگه باید شل کنم و ساده تر بگیرم؟یا مثلا بوده یا دیدین کسی رو تو این موقعیت که بعد دروغ گفته باشه؟ الان چون ماشین و خونه نداره و دانشجوعه میگه نمیتونیم میگه یک سال صبر کن درستش میکنم ولی اونقدر نمیخوام باورش کنم که بعد اگر رفت ضربه بخورم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو فقط وا نده

من حتی دیدم کسایی رو که واقعا هم قصدشون ازدواج بود ولی بعد یه مدت سرد شدن

اکه واقعا دوسش داری به نظرم همیشه در بهترین ورژن خودت ظاهر شو.. و پلنای خودتو داشته باش

و اینو بهش بفهمون که تو منتظر و چشم به راه اون نیستی و برنامه های خودتو داری

تو فقط وا ندهمن حتی دیدم کسایی رو که واقعا هم قصدشون ازدواج بود ولی بعد یه مدت سرد شدناکه واقعا دوسش ...

اره منم بهش گفتم من مسیر خودم رو میرم و اینطور فکر نمیکنم که شاهزاده سوار بر اسب منی دوتامون قصدمون مهاجرته بهش گفتم خودم زبان میخونم و کلا منتظر نمیمونم اون میگه باهم حل میکنم همه مشکلاتمون رو باهم میریم میترسم خیلی بهش وابسته بشم بعد بره اذیت بشم

اره منم بهش گفتم من مسیر خودم رو میرم و اینطور فکر نمیکنم که شاهزاده سوار بر اسب منی دوتامون قصدمون ...

افرین

همین روندو ادامه بده👍👍👍

هیچوقت خیالشو راحت نکن... بزار ترس از دست دادنتو داشته باشه

عزیزم دروغ محضه. من عییییین تو بودم ولم کرد رفت

😭😭😭چقدر سخت من سعی میکنم بهش زیاد وابسته نشم راستش این پسر یکم از نظر موقعیت اجتماعی از من پایین‌تر هستش بخاطر اینکه وارد رابطه بشم باهاش خیلی با خودم درگیر بودم و خیلی از معیارهای خودمو نقص کردم  واقعا اگر بره من رو ول کنه خیلی بهم ضربه وارد میکنه به احساس

اینکه ب خانوادش بگه دوست دختر دارم جدیه؟یا اینکه باید ب خانواده دختر بگه بعد اونوقت جدیه؟

منظورم خواستگاری بود.. 

و اینکه پسری که قصدش جدیه از همون اول میاد خواستگاری، شرایطشم نداشته باشه دیر تر میاد 

البته نظر منه 

اینکه اول رابطه رو شروع کنه بعد بگه قصدم جدیه خوشم نمیاد 

اینکه ب خانوادش بگه دوست دختر دارم جدیه؟یا اینکه باید ب خانواده دختر بگه بعد اونوقت جدیه؟

عزیزم برای ورد من که همه از اول میدونستن و هم من اونارو دیدم هم اون پسره خانواده منو، اصلا جدی نبود.جدی بودم بخ این چیزا میست به من که ثابت شد. حالا استثنا هم هست اما به نظرم خوب حواست و جمع کن که اخرش از کسی که بخاطرش خودتو کوچیک کردی ضریه نخوری که اون بیشتر ادم

میسوزه...

شما خیلی سخت بود و اذیت شدین ؟اولش خیلی پیگیر بود یهو کمرنگ شد یا خیانت کرد بهتون؟

حقیقتش من از اولم به پیشنهاد اون تن به اشنایی دادم. چون خیلی مشتاق بود همیشه اولویتش من بودم . اصلا فکر نمیکردم یهو بخواد اینکاارو بکنه. قسم میخورد میگفت به مامانم که دخترتون و خوشبخت میکنم بذارین کنار من یمونه. با مامان و بابام چند جلسه رفت صحبت کرد. مامان بابام میگفتن خیلی ادم اقتصادی ایه تو میتونی کنار بیای؟ من میگفتم مامان من شروع کردم نمیتونم به این دلیل ناراحتش کنم دلشمیشکنه. میمونم صحبت میکنم. اخرش گذاشت تو کاسم🤣

ولی یهت بگم شاید ناراحت شدم اما اصلا سخت نیود ازش دل یکنم چون خودم خیلی علاقه شدیدی بهش نداشتم. تو مدتی که یاهاش بودم سعی میکردم دوستشداشته باشم. وقتی تموم شد بخاطر غرورم ناراحت بدم اما صدبار خداروشکر کردم که نشد