2777
2789

چیشد دگ خبری ازتون نیس نکنه کارما زده ب کمرتون

پول دربیارین برا پشتتون دیوار بخرید..ن ترکم ن کردم ن لرم ن عربم ن مازندرانیم ن..من ایرانیم🇮🇷امیدوارم با پاسخ ندادن ب ریپ هات خودت متوجه ی گوهی ک خوردی بشی🙏🏿

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مخاطبت کیه😂

خیلیا

پول دربیارین برا پشتتون دیوار بخرید..ن ترکم ن کردم ن لرم ن عربم ن مازندرانیم ن..من ایرانیم🇮🇷امیدوارم با پاسخ ندادن ب ریپ هات خودت متوجه ی گوهی ک خوردی بشی🙏🏿

چند روز پیش یه کاربری اینکار کرد گفتم خجالت نمیکشی تاپیکشو به روش مثل سیلی زدی وقتی حرفی واس گفتن نداری مجبوری اینکار زشت انجام بدی

واقعا خیلی زشته یکی درد و دل میکنه و بیای بزنی تو صورتش 

پس انسانیت کجا رفته

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚

چقدر شبیه پرنسس بابلی 🙏🖐️

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

چرا باید همچین کاری کردوقتی طرف هیچکاری بهت نداره؟

چرا ت دعوا یطرف قضیه هیچکاری نباید کرده باشه

چند روز پیش یه کاربری اینکار کرد گفتم خجالت نمیکشی تاپیکشو به روش مثل سیلی زدی وقتی حرفی واس گفتن ند ...

هنو نسلشون منقرض نشده

چقدر شبیه پرنسس بابلی 🙏🖐️

چون پروفش صورتی ابیه