2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهر شوهرت بابت حرفش شرمنده نشد؟

به هیچ عنوان 

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

الهی بمیرم میفهممت😥😥😥💔

خدانکنه، هروقت یادم میاد میسوزم از عمق جان دلم میگم خدا سرش بیاره

به خدا بگید بهم رحم کنه من تنهام بغلم کنه بهم امنیت بده من خیلی ازبی کسی ضربه خوردم😔😔

خیلی حرفا از خانواده ام از فامیل و یادم‌نمیره 💔

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

خوب و با اصالت جوابشو دادی

اصن یادم نمیره گاهی خیلی دلم می‌شکنه 🥲💔

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

خیلی اوقات خیلیا حرفایی زدن که دلمو شکسته یا دلخورم کرده

خودشون نفهمیدن اون حرفا چی بوده چون هیچوقت بروز ندادم تا فکر نکنن حرفاشون واسم مهمه، حتی الان شاید خودم یادم نیاد چی گفتن که ازشون ناراحت شدم 

فقط از اون حرفشون یه دلخوری و ناراحتی تو قلبم مونده 

اینا انقدر جمع میشه و احساس بد ایجاد میکنه که رفتارم باهاشون عوض میشه طوری که خودمم یادم نمیاد چرا انقد از این آدم متنفرم 

ولی در واقع اثر همون حرفاست 

نیازی نیست حتما انسان بزرگی باشید، تنها انسان بودن کافیست!         زندگی برام یه گُلِه، یه گل خاردار که با قضاوتهای بقیه وحشی شده، که هروقت هر اتفاقی افتاده زندگیو محکوم کردن و بهش لعنت فرستادن و حالا خودِ همون زندگی از همه خسته تره... من این گلو بغل میکنم با تمااام وجودم و با همه‌ی خارهاش، زخمی شدنمو به جون میخرم ولی تهِ تهش مرهم این گل آسیب دیده میشم و دوتامون با هم یکی میشیم 🙃💫✨                                                    1. حوصله بحث با کسیو ندارم پس اگه نظرت مخالفمه و دنبال تحمیل و بحثی ریپ نزن   2. با کسی سرِ جنگ ندارم ( جز آدمای خودبرتربین و کسایی که پز میدن) پس مراقب لحنتون باشید و از دستم ناراحت نشید   3. آقایون درخواست ندن                                                          ❤️‍🩹 هرکس داستانی دارد که اگر آن را کامل بخوانی هرگز نمی‌توانی از او متنفر باشی...! ( آروین یالوم)

خواهر شوهرم،،، میخاستیم بریم قم قرار بود بریم خونه دخترش ما اون موقع ها پراید داشتیم یهو برداشت گفت ...

اخ من از خواهرم شنیدم این حرفو😥😥😥چقد تلخن... پنج تا انگشتم یکی نیستن😥😥

گاهی سکوت من میشکند  تو. را 😐 

مادرشوهرم و خواهرشوهرام چندین بار دلم شکوندن

ولی دو مورد از حرفای مادرشوهرم هیییچ وقت یادم نمیره هییییچ وقت... حتی الان ک یادم افتاد بغض کردم

عدالت خداهم موقعی بهم ثابت میشه که همون دومورد درمورددختراش سرش بیاد

مادرشوهرم گفت : تو خرابی ، دوست پسر داری.

برای حمایت از پسرش اینو گفت .

ولی خودشم میدونست اینطوری نیست .

این تهمت رو هیچوقت فراموش نمیکنم حتی اگه بمیرم

مریم میرزاخانی ریاضی‌دان ایرانی و استاد دانشگاه استنفورد بود. میرزاخانی در سال ۲۰۱۴ به دلیل کنشگری در زمینه «دینامیک و هندسه سطوح ریمانی و فضاهای پیمانه‌ای آن‌ها» برنده مدال فیلدز شد که بالاترین جایزه در ریاضیات است. وی تنها زن و اولین ایرانی برندهٔ مدال فیلدز است. میدونستی وقتی لبخند میزنی نمیتونی نفس بکشی؟؟ دروغ گفتم فقط میخواستم لبخند بزنی:) اون چیزی که از علم و ثروت بهتره فرآموشیه:) هیچ پایانی،به راستی پایان نیست در هر سرانجام مفهوم یک آغاز نهفته است. میدونستی پروانه ها نمیتونن بالهاشونو ببینن؟ و اصلا خبر ندارن که چقدر قشنگن. شاید تو هم یه پروانه‌ای، یه انسان فوق‌العاده، فقط خودت نمیتونی ببینیش
خواهر شوهرم،،، میخاستیم بریم قم قرار بود بریم خونه دخترش ما اون موقع ها پراید داشتیم یهو برداشت گفت ...

میخاستی بهش بگی فک کنم یادتت رفت تو خودتت خونه بابات سوار الاغ میشیدی آهن همون آهن هست فک کنم خواهر شوهرت آهن پرست هست😐😐😐

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

من صورتم جوش داره و دندونام هم ارتودنسی نیاز دارهبه بابام گفتم درست کردن دندونام برام مهم ترهگفت نه ...

میدونم که جرف خیلی سنگینیه ولی عزیزم جوش که چیزی نیست از بین میره مراقبت کنی

تینا tt