2777
2789

یه دختر نوجون بودم، بهم گفت اگر مامانت نبود باید الان نوکری بابابزرگت رو میکردی، نمیدونم چرا هیچ وقت این حرف رو یادم نمیره 

و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت می‌کشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر می‌شوند و مثل یک درخت توخالی ، پوسته‌ای بیش نیستند. و عاقبت به روزی می‌افتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمی‌دانند چرا زنده‌اند…

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه حرفی زده که اذیتت کرده؟

رل جدیدم زیاد بهم توهین اینا کرده حتی بیرون 

و مهم ترینش تهدیدش نمیتونم فراموش کنم که چقدر ترس داشتم  و رفتم به رل سابقم گفته تازه طلبکاره

رل سابقمم توی کات یک سال پیش گفت نخاستمت و نمیخامت صداش شکستن قلبمو شنیدم 2 سال کاتیم رفیقیم یک سال هم باهم بودیم

هعی بابا .انشالله همونجوری که دل منو شکوندن دلشون بشکنهو منو یادشون بیفته

یه حرفی بود گاهی میاد تو ذهنم اذیتم میکنه 

وقتی با اکسم خواستم کات کنم برداشت گفت اونموقع که خواستم باهات وارد رابطه بشم فلانی)دوستش( گفت واقعا مطمینی که میخوای باهاش جدی بشی 

این جرف خیلی آزارم میده 

تینا tt

دیروز همه سرخاک بودیم. شوهرش مريضه بهش گفتم میخایم بریم خونتون. جلوی جمع گفت خب برین. برین به فلانی ‌‌(شوهرش ‌‌) سر بزنین. یعنی که من نمیام. گقتم وسیله نداری ما جا داریم. گفت من کار دارم شما برین میخاین فلانی رو ببینین برین ببینین. گفتم خب تو هم دوست داریم ببینیم ( یعنی تو هم مهمی فقط شوهرت نیست) گفت منو که دیدین برین فلانی رو ببینین. هیچی نتونستم جوابشو بدم. جلوی 5 شش نفر آدم احترام سرش گذاشتم اینجوری جوابمو داد. منم همه رو هاید کردم. فقط خودش و بچه هاش ببینن تو استوری متن نوشتم براش. هر چی لایقش بود بارش کردم. بچه هاش دیدن. اس ام اس هم ندادم که بهونه دستش ندم

ازخیلیا،بدترین این بود گفتن بچه ام از شوهرم نیس و،،،،هرچند بزرگ شد کپی باباش حتی رفتاراش ولی زخمش پاک نشد ازدلم

به خدا بگید بهم رحم کنه من تنهام بغلم کنه بهم امنیت بده من خیلی ازبی کسی ضربه خوردم😔😔
یه حرفی بود گاهی میاد تو ذهنم اذیتم میکنه وقتی با اکسم خواستم کات کنم برداشت گفت اونموقع که خواستم ب ...

حرفی نزده که بشکنی دختر .یه شوخیه ابلهانه و بچگانه بوده بدل نگیر 

تو همین سایت دیشب زدن دل شکوندن و بدم شکوندن. بشکنید مهم نیست واسم..

بزار ی جا یکی ک دلشونو شکوند بعد میفهمن چقد بد دردیه...ادم از خدآ  نخوره اینا که بنده خدان..

حب الناس گردن ما نباشه شکر💙💙💙.. 

گاهی سکوت من میشکند  تو. را 😐 

خواهر شوهرم،،، میخاستیم بریم قم قرار بود بریم خونه دخترش ما اون موقع ها پراید داشتیم یهو برداشت گفت اگه رفتین ماشین جلو خونشون نبرین چند قدم پایین تر بزنین ماشینتون 💔

درصورتی خودم تو خانواده ای بزرگ شدم که بابام کله گنده ی شهره حالا چون شوهرم کمتر داره نمیتونم که بذارمش کنار خیلی دلم شکست فقط بهش گفتم ببین من خداروشکر چشم و دلم سیره بابام چیزی کم نذاشته برام بهترین ماشین شاسی سوار شدم الان بخام سوار پراید بشم اصن برام مهم نیست آهن آهنه 

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

خواهر شوهرم،،، میخاستیم بریم قم قرار بود بریم خونه دخترش ما اون موقع ها پراید داشتیم یهو برداشت گفت ...

خواهر شوهرت بابت حرفش شرمنده نشد؟

لطف میکنی یه صلوات مهمونم کنی؟الهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ....دختری از جنس خوشبختی/پر از امید به زندگی/پر از حس خوب❤️💫😇💕///اگه میخوای به معجزات خدایی برسی تاپیک معجزه زندگی به بعد منو بخون دوست من🤍