2777
2789
عنوان

وزن جنین

319 بازدید | 14 پست

دوستان من ۳۶ هفته و دو روزم هست . امروز رفتم سونو گفت وزنش خوبه و هیچی نگفت . منم برگرو گرفتم اومدم بیرون نگا کردم دیدم وزنشو نوشته ۲۶۰۰+_۴۰۰. یعنی چی ؟؟۶۰ تومن هزینه کردم اخرم نفهمیدم وزنش چقدره . گسی بوده اینجکری بوده باشه سونوگرافیش . حالا اخر ۲۲۰۰ یا۳ یا ۲۶۰۰ ؟؟؟؟ولی طبق سونو یک هفته جلوتر از پری هستم . یعنی ۳۷ هفته و ۲ روز . واقعا اعصابم داغون شد با این سونو گرافیش . اه اه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نگران نباش عزیزم

من دخترم 37 هفتگی به دنیا اومد وزن ش در سونوگرافی 2400 بود به خاطر وزن کمش و اینکه دور شکمش چند هفته افزایش سایز نداشت زایمان اورژانسی کردم اما وقتی بچه به دنیا اومد وزنش 2700 گرم بود و همه چیز نرمال بود

در ضمن ۶۰ تومن چقدرررررررررررررر عالی ازتون گرفته من سونو ۳۶ هفتم شد ۲۰۰ تومن

اخه فقط وزن جنین بود . ۳۰ ثانیه هم نشد . کاملش رو سه هفته پیش رفتم ۲۰۰ یا ۲۵۰ شد . شامله دور سر و جفت و بند ناف و مایع دور جنین و خیلی چیزای دیگه . ولی این فقط وزن بود. 

سلام دوست عزیزم 

شما رو در تاپیک دیشب که در مورد مرگ بود دیدم 

من یه تاپیک دارم که  در مورد تجارب نزدیک به مرگ هست و تجارب زیادی اونجا گذاشتم، بعضی کاربران سایت هم تجارب خودشون رو گفتن، بعد از رفتنِ پدر عزیزم ایجادش کردم و هدفم هم رسوندنِ این حقایق به گوشِ دیگرانی بود که اونها هم عزیزِ سفر کرده ای دارن، خدا رو شکر خیلی‌ها از طریقِ این تاپیک به آرامش رسیدن. 

خودم به شخصه با خوندن و فهمیدنِ این مطالب، خیلی از سوالاتم در مورد زندگی بعد از مرگ پاسخ داده شده

شما هم اگر دوست داشتی برو و بخون 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/2966111/سلام-ازهمه-دوستای-گلم-که-از-داغ-عزیزشون-دارن-رنج-می?page=7