dunya_jon مدیر استارتر عضویت: 1401/11/27 تعداد پست: 2679 عنوان زده به سرم 99 بازدید | 5 پست مانتو بدوزمچرخ خیاطی جانتک دارم ولی تاحالا استفاده نکردم هیچی هم راجبش نمیدونم به نظرتون چجوری در میاد چجوری راش بندازم خدایا شکرت بخاطر وجود همسرم ....امروز۱۴۰۲/۲/۱۴فهمیدم تو دلی دارم خدایا به خودت میسپارمش....میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستین 1404/05/24 | 12:28 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
midnight_bloom عضویت: 1400/06/24 تعداد پست: 678 برو یوتیوب مدل چرختو سرچ کنازین چیزای ساده بدوز که الگو نمیخوان مثلا یه مستطیله چهارتا برش میده خیلیم قشنگ درمیادیاد بگیری بیوفتی رو روال خیلی کیف میده مخصوصا با این قیمتا و کیفیتا
dunya_jon مدیر استارتر عضویت: 1401/11/27 تعداد پست: 2679 برو یوتیوب مدل چرختو سرچ کنازین چیزای ساده بدوز که الگو نمیخوان مثلا یه مستطیله چهارتا برش میده خیلی ... اتفاقا یه همچین چیزی میخوام بدوزم ولی دسته چرخ خیاطی هم نمیدونم کجاست در این حد خدایا شکرت بخاطر وجود همسرم ....امروز۱۴۰۲/۲/۱۴فهمیدم تو دلی دارم خدایا به خودت میسپارمش....میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستین
midnight_bloom عضویت: 1400/06/24 تعداد پست: 678 اتفاقا یه همچین چیزی میخوام بدوزم ولی دسته چرخ خیاطی هم نمیدونم کجاست در این حد یوتیوب سرچ کن یا گوگلسی دی نداره؟یا میتونی بری کلاس اگه شرایطشو داری
dunya_jon مدیر استارتر عضویت: 1401/11/27 تعداد پست: 2679 یوتیوب سرچ کن یا گوگلسی دی نداره؟یا میتونی بری کلاس اگه شرایطشو داری چرا سیدی داره اون فیلمش باید باشه مرسی یادم انداختی خدایا شکرت بخاطر وجود همسرم ....امروز۱۴۰۲/۲/۱۴فهمیدم تو دلی دارم خدایا به خودت میسپارمش....میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستین
midnight_bloom عضویت: 1400/06/24 تعداد پست: 678 چرا سیدی داره اون فیلمش باید باشه مرسی یادم انداختی خواهش میکنم عزیزم