2777
2789

من 

اره

کاش من روح بودم، باور کن روح خوبی می‌شدم، نه کسیو اذیت می‌کردم، نه عین روح‌های مسخره بی‌مصرف می‌شدم، برای خودم سوار وسیله‌های شهر بازی بسته می‌شدم، برای خودم کل گلای گل فروشی بو می‌کردم، از قفسه‌های کتابخونه‌های بسته رد می‌شدم، بلند بلند آهنگ می‌خوندم و می‌رقصیدم، حالا توام یواشکی هی بغل می‌کردم، به کی برمی‌خورد آخه♡         

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تهرانی؟کلاس کی؟

رشتم مهندسیه ی دوره پیش استادم رفتم 

کاش من روح بودم، باور کن روح خوبی می‌شدم، نه کسیو اذیت می‌کردم، نه عین روح‌های مسخره بی‌مصرف می‌شدم، برای خودم سوار وسیله‌های شهر بازی بسته می‌شدم، برای خودم کل گلای گل فروشی بو می‌کردم، از قفسه‌های کتابخونه‌های بسته رد می‌شدم، بلند بلند آهنگ می‌خوندم و می‌رقصیدم، حالا توام یواشکی هی بغل می‌کردم، به کی برمی‌خورد آخه♡         
مال کی بود تدریس؟چی سرچ کنم ینی؟

کسی از یوتیوب پایتون یاد نمیگیره اکثر آموزش ها اشتباهن بیخیال یوتیوب و این محتواهای مزخرف اگه واقعا میخای یاد بگیری برو یه مدرس خوب و با تجربه پیدا کن دورشو شرکت کن ایناییکه رایگانن ۹۹ درصدش اشغالن ! همینایی هم که میگن از این دوره ها یاد گرفتن اکثرا دروغ میگن

when you feel you re alone cut off from this cruel world Your instincts telling you to run 🔮🪄 programmer

این چیه؟سایت پایتونه؟من جادی گوش میدم ولی بنظرم برای مبتدی خوب نیست

کلا جادی برای همون پادکست گوش دادن خوبه برای یادگیری پایتون و این چیزا به نظرم جالب نیست

when you feel you re alone cut off from this cruel world Your instincts telling you to run 🔮🪄 programmer

به در آمد هم رسیدین؟

با پایتون کار نکردم برای پروژه دانشگاهی لازم داشتم

الان با یک زبان دیگه فریلنسر کار میکنم 

کسی از یوتیوب پایتون یاد نمیگیره اکثر آموزش ها اشتباهن بیخیال یوتیوب و این محتواهای مزخرف اگه واقعا ...

شما نمیشناسی مدرس خوب؟من تهرانم.جادی رو گوش میدم ولی برای مبتدی خوب نیس

مال کی بود تدریس؟چی سرچ کنم ینی؟

والا خیلی مدرس زیاده

من خارجیارو نگاه میکردم

ولی مدرس ایرانی هم زیاده

هرجا گیر داری سرچ کن دیگ

مثلا اموزش مقدماتی پایتون

اصول برنامه نویسی در پایتون

یا مشابه اینا

مامان دوتا گل پسر

شما نمیشناسی مدرس خوب؟من تهرانم.جادی رو گوش میدم ولی برای مبتدی خوب نیس

متوجه نمیشم گوش میدم یعنی چی؟ شما باید اصولا دوره را ببینی نه اینکه گوش بدی!