2777
2789
این چیه؟سایت پایتونه؟من جادی گوش میدم ولی بنظرم برای مبتدی خوب نیست

سایت اموزش برنامه نویسیه زبان های مختلف 

در مورد جادی نظری ندارم نگا نکردم 

ولی خب یه چرخی تو سایتش بزن یکم از دوره‌ش نگاه کن

والا خیلی مدرس زیادهمن خارجیارو نگاه میکردمولی مدرس ایرانی هم زیادههرجا گیر داری سرچ کن دیگمثلا اموز ...

شما الان پایتون کامل بلدید؟

when you feel you re alone cut off from this cruel world Your instincts telling you to run 🔮🪄 programmer

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

این چیه؟سایت پایتونه؟من جادی گوش میدم ولی بنظرم برای مبتدی خوب نیست

اگه هدفت پروژه کاریه،برنامه های یوتیوب فایده نداره چون خیلی مبتدی ث سطحی یاد میدن که نمیشه باهاش ی پروژه چند صد خطی واقعی داشته باشی

کاش من روح بودم، باور کن روح خوبی می‌شدم، نه کسیو اذیت می‌کردم، نه عین روح‌های مسخره بی‌مصرف می‌شدم، برای خودم سوار وسیله‌های شهر بازی بسته می‌شدم، برای خودم کل گلای گل فروشی بو می‌کردم، از قفسه‌های کتابخونه‌های بسته رد می‌شدم، بلند بلند آهنگ می‌خوندم و می‌رقصیدم، حالا توام یواشکی هی بغل می‌کردم، به کی برمی‌خورد آخه♡         
سایت اموزش برنامه نویسیه زبان های مختلف در مورد جادی نظری ندارم نگا نکردم ولی خب یه چرخی تو سایتش بز ...

شما از اون سایت پایتون یاد گرفتی که معرفیش میکنی؟

when you feel you re alone cut off from this cruel world Your instincts telling you to run 🔮🪄 programmer

شما الان پایتون کامل بلدید؟

کامل؟ مگ ته داره؟

ن همچین ادعایی ندارم 

من تز ارشدم در حوزه ماشین لرنینگ و دیپ لرنینگ بود برای اینا به پایتون احتیاج بود 

در حد رفع نیاز خودم کارم راه افتاد

مامان دوتا گل پسر

خب پس چیکار کنم

مقدماتیو از یوتیوب و سایت های مختلف یاد بگیر وقتی که دستت راه افتاد ی دوره اموزشی برو کلاس

کاش من روح بودم، باور کن روح خوبی می‌شدم، نه کسیو اذیت می‌کردم، نه عین روح‌های مسخره بی‌مصرف می‌شدم، برای خودم سوار وسیله‌های شهر بازی بسته می‌شدم، برای خودم کل گلای گل فروشی بو می‌کردم، از قفسه‌های کتابخونه‌های بسته رد می‌شدم، بلند بلند آهنگ می‌خوندم و می‌رقصیدم، حالا توام یواشکی هی بغل می‌کردم، به کی برمی‌خورد آخه♡         
شما کلاس خوب میشناسی یا فرقی نداره؟تهرانم

من کلاسامو پیش استادای خودم رفتم نمیدونم شرایط شما چطوره.

نه گلم فرقی نداره

یه مقدماتی از پایتون یاد گرفتم منتها ادامه ندادم ولی بنظرم واسه شروع بد نبود و صرفا نظرمو گفتم

خب مشخصه کسی که اینو معرفی میکنه یاد نگرفته ، شما چطوری وقتی خودت بلد نیستی یه منبعی رو تبلیغ میکنی ؟؟

کامل؟ مگ ته داره؟ن همچین ادعایی ندارم من تز ارشدم در حوزه ماشین لرنینگ و دیپ لرنینگ بود برای اینا به ...

عزیز من منظورم سینتکس خوده پایتون هست نه شاخه های هوش مصنوعی ! پایتون چه ربطی به هوش مصنوعی داره

خب مشخصه کسی که اینو معرفی میکنه یاد نگرفته ، شما چطوری وقتی خودت بلد نیستی یه منبعی رو تبلیغ میکنی ...

من تجربمو در میون گذاشتم و خب بله ادامه ندادم این زبانو ولی افرادی بودن که اونا بهم معرفی کردن در حد یه راهنمایی ساده بود نه نظر تخصصی چون خودم برنامه نویسیو به عنوان سرگرمی تو یه دوره‌ای شروع کردم. 

من تجربمو در میون گذاشتم و خب بله ادامه ندادم این زبانو ولی افرادی بودن که اونا بهم معرفی کردن در حد ...

جالبه همه کسایی که اون منبع رو معرفی میکنن هم مثل شمان 😂