2777
2789
عنوان

نمیدونم بچه دار بشم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 198 بازدید | 25 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

جدایی کار راحتیه بنظر شما؟

نه بحثم جدایی نیست فقط بنظرم بچه دار شدن وقتی که عمیقا حس کنی دوستش داری خب خیلی بهتره چون خود فرایند بارداری و نگه داری از بچه خیلی چالش برانگیزه و حمایت میخواد

یه خانمی می‌شناختم همین مشکل شما رو داشت. میگفت خانواده شوهرم دخالت می‌کنن توی زندگیم. طلاق گرفت رفت با یه نفر دیگه ازدواج کرد. یه دوقلو دختر هم داشت. ولی مرتیکه چنان بلایی سرش آورد که بارها تا پای خودکشی رفت. رسیده بود به خودزنی. با تیغ باید پوستشو می‌برید تا آروم بشه. جلوی بچه‌هاشم این کارو میکرد. بارها میگفت کاش با همون شوهر اولم زندگی میکردم. چه ایرادی داشت دخالت میکردن. یه راهی براش پیدا میکردم. 

اینم بگم اختلاف بین شما و خانواده شوهرت به شوهرت ربطی نداره. اون نباید دخالت کنه. خودت باید مدیریت کنی. اگه بلد نیستی از یه مشاور خوب کمک بگیر. 

عرضه پول درآوردن داره. نه ادب کردن مادرش

خب مادرشه عزیزم.

ببخشید شما یا برادرت میتونی دور از جون مادرت رو ادب کنی؟؟ بهش بی احترامی کنی؟ 

هر مادری هرچقدرم ک زن بدی باشه

باز مادر بچه هاشه حرمت داره مادر

مهربون و در عین حال وحشی... 

خب مادرشه عزیزم.ببخشید شما یا برادرت میتونی دور از جون مادرت رو ادب کنی؟؟ بهش بی احترامی کنی؟ هر ماد ...

قرار نیست بهش بی احترامی کنه. کافیه بگه تو مادر منی، اون هم زن منه برام عزیزه. دلم نمیخواد وقتی اینجا میاد کسی ناراحتش کنه بهش بی حرمتی کنه. وقتی زن من داره بهتون احترام میذاره شما هم رعایت کنید! 

این خیلی سخته؟ 

یه خانمی می‌شناختم همین مشکل شما رو داشت. میگفت خانواده شوهرم دخالت می‌کنن توی زندگیم. طلاق گرفت رفت ...

من باید مدیریت کنم؟ در شان من نیست مثل اینا حرف بزنم و جوابشونو بدم. 

شوهر من اتفاقا باید تذکر بده. که اینکارو نمیکنه

من باید مدیریت کنم؟ در شان من نیست مثل اینا حرف بزنم و جوابشونو بدم. شوهر من اتفاقا باید تذکر بده. ک ...

مگه گفتم دهن به دهنشون بذار

مدیریت که فحش دادن یا مثل خودشون حرف زدن و رفتار کردن نیست

شوهرت دخالت کنه معمولا بدتر میشه شرایط

به نظرم برو مشاور