2777
2789
عنوان

نمیدونم بچه دار بشم یا نه

198 بازدید | 25 پست

زندگیمون از نظر مالی هیچ مشکلی نداره، هر جفتمون شاغلیم.شوهرم آدم بدی نیست، یذره اخلاق های بچگانه داره ولی هیچوقت تا حالا به من بی احترامی نکرده، با عرضه اس، برای رفاه و آیندهمون خیلی تلاش میکنه. 

مشکل من فقط اینه که خانواده شوهرم خیلی داغون هستن. تو زندگیم به شدت دخالت میکنن.بهم بارها مادرش بی احترامی کرده. شوهر منم ماااااست. نمیاد چیزی بگه بهشون. حتی توقع داره با این وجود ما رفت و آمد هم بکنیم باهاشون. دهن بین هم هست تا حدودی. 

من سر همین مسائل از نظر عاطفی از شوهرم سرد شدم. 

شما باشین بچه دار میشین؟ 2 ساله ازدواج کردم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دقیقا از ترس دخالتای مادرش بچه نمیارم تازه ما تو ی ساختمونیم😖😖

گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین لینک بفرستم                                         من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های  عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 

اگر قصد طلاق داری نه نیار بچه ..‌ اگر نمیخای طلاق بگیری ک پس باید بیاری تا سنت کمتره چون هرچی سن ادم بیشتر میشه حوصله و اعصاب کمتر میشه

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    

هیچ کس توی زندگیش بدون مشکل نیست

همیشه به مشکلی هست

ولی با توجه به شرایط شما من جات بودم یه سال دیگه صبر میکردم

و توی این مدت با شوهرم مشاوره میرفتم اختلال میکردم راجب آینده و بچه و برنامه ریزی هام‌هم انجام میدادم بعد

هیچ کس به خاطر رفتاری که با من کرد عذرخواهی نکرد ، فقط منو به خاطر واکنشم سرزنش کردن :)     

اره بیار مهم شوهرته که‌خوبهحالا منم تقریبا شرایطم مثل توإ ولی چون شوهرم پشتم نیست و منو پیش خانوادش ...

نه شوهر من اصلا خودشو قاطی نمیکنه. نه از من دفاع میکنه نه از مادرش اینا